VALO Hotel & Work Helsingille myönnetty Excellent-tason BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on yksi Euroopan arvostetuimmista ympäristöluokitusjärjestelmistä.

0

BREEAM In-use certificate VALO Hotel Work Helsinki

VALO Hotel & Work Helsingin kiinteistölle myönnettiin vastikään Excellent-tason BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti. BREEAM In-Use -sertifikaatti tarkastelee niin rakennusta kuin kiinteistön johtamista, ja Excellent-tason luokitus on harvinainen; vain 7 % sertifioiduista saavuttaa tämän tason ja vain harvoja kiinteistöjä sertifioidaan.

On todella ilo saada kiinteistöllemme juuri tämä sertifikaatti, sillä se osoittaa meidän tehneen merkityksellisiä, vastuullisia valintoja. VALOn vastuullisuus perustuu energia- ja materiaalivalintoihin sekä tiloihin, jotka muuntautuvat majoituksesta työhön ja kokouksiin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lisäksi VALOssa punnitaan vastuullisuutta jokaisen valinnan kohdalla aina huonesaippuasta ravintolan tarjontaan.

Haluaisimme kiittää sisaryhtiötämme ja kiinteistökehittäjää DU Propertiesia sertifioinnista sekä kaikkia VALO Hotel & Workin suunnittelu- ja rakentamisvaiheen tahoja hyvästä työstä sekä oikeista valinnoista. Kiitos myös sertfiointivaiheen kumppanillemme Green Building Partners Oy:lle hyvästä työstä.

Vastuulliset valinnat ovat kauaskantoisia ja mahdollistavat kukoistamisen myös monenlaisissa erilaisissa tulevaisuuksissa. Energiakulutuksen minimointi on tärkeää ilmastonäkökulmasta, mutta se varmistaa myös, että energiaa riittää sinne missä sitä todella tarvitaan, silloin kun sen saatavuus on rajallista.

VALO Hotel & Workin Design Director Minna Hurme kommentoi tapahtumaa:
”Excellent-tason ympäristöluokitus on merkittävä osoitus siitä, että jo kohteen suunnitteluvaiheessa kiinnitettiin paljon huomioita ratkaisujen ja materiaalien vastuullisuuteen. Tilojen monikäyttöisyys nostaa kiinteistön käyttöastetta, jolloin hiilikuorma jokaista tuotettua palvelua kohden on merkittävästi pienempi. Kiinteistön materiaalit ja kalusteet on suunniteltu vastuullisuus huomoiden. Ne on valmistettu pitkälti uusiutuvista luonnonvaroista, ne on uudelleen kierrätettäviä ja pitkäikäisiä.”

DU Propertiesin toimitusjohtaja Tuomo Mertaniemi lisäsi:
”VALO Hotel & Workille myönnetty sertifikaatti on nyt viimeistään osoitus siitä, että yksikäyttöisten kiinteistöjen aika on ohi.”

Lue lisää VALOn vastuullisuudesta sivuillamme.