VALO ehdolla jälleen Suomen johtavaksi hotelliksi!

Matkailualan huippusuosittu World Travel Awards kilpailu on jälleen käynnissä. Viime vuonna Suomen johtavaksi hotelliksi valittu VALO Hotel & Work on ehdolla kategoriassa Finland’s Leading Hotel.

0

World Travel Awards 2024 on käynnissä!

ÄÄNESTÄ VALOA!

Vuoden 2023 Finland’s Leading Hotel -tittelin napannut VALO Hotel & Work on jälleen ehdolla Suomen johtavaksi hotelliksi. Matkailualan Oscar-gaalaksikin kutsuttu World Travel Awards on huippusuosittu kilpailu, joka tarjoaa matkailualan toimijoille ympäri maailman tilaisuuden saavuttaa mainetta ja kunniaa. VALO on tänä vuonna ehdolla tuttuun tapaan kategoriassa Finland’s Leading Hotel. 

Nyt on tilaisuus vaikuttaa ja antaa äänen kuulua. Äänestetään yhdessä vastuullinen hotelli- & toimitila-alan pioneeri VALO Hotel & Work voittoon! Me valolaiset haluamme taas kovasti napata palkinnon. Äänestäminen vaatii rekisteröitymisen World Travel Awards -sivulle. Tarjoamme jokaiselle äänestäjälle kupin kahvia VALOssa näyttämällä äänestyssivua meille. Äänestys päättyy 4.2.2024.

ÄÄNESTÄ VALOA!

Mikä on VALO Hotel & Work?

VALO on maailman ensimmäinen hotellin ja toimiston yhdistävä hybridihotelli. Se on täysin uudenlainen paikka omien tarpeiden ja toiveiden mukaisen elämän ja työn yhdistämiselle. Konseptin ydin on tilojen kaksoiskäyttö ja muuntojoustavuus, jossa hotellihuoneet voidaan muuttaa päivisin työhuoneiksi. Tilojen maksimaalinen käyttö on vastuullisempaa, sillä tilojen käytöstä syntyvät päästöt jakautuvat useammalle käyttäjälle. VALO on saanut tunnustusta niin kansainvälisesti kuin kotimaassa mm. Marie Claire UK:n vastuullisuuskilpailun, BREEAM-sertifikaatin, Sustainable Travel Finland -sertifikaatin ja Green Key -sertifikaatin muodossa.

Palkinnot & sertifikaatit:

 

                Sustainable travel Finland logo