VALO App – hotelli, kokous- ja työtila varaukset yhdestä sovelluksesta

VALOssa kehitetty VALO App ratkaisee haasteita hotelli ja toimitilapalveluissa.

0

VALO App | VALO Hotel & Work

 

VALOssa on kehitetty omaa digitaalista alustaa VALO Appia intohimoisesti useamman vuoden ajan. VALO Appin tavoitteena on, että VALOn asiakkaat käyttävät palveluita tulevaisuudessa yhden sovelluksen avulla. Tällä hetkellä VALO Appin kautta voi varata helposti työtilat, kokoustilat sekä hotellimajoituksen.

VALO App on yhteydessä VALO-avaimeen, jonka saa noudettua App-rekisteröinnin jälkeen VALOn vastaanotosta. Kun Appin kautta tehdään hotellivaraus, yhdistyy varaus VALO-avaimeen, joka mahdollistaa pääsyn omaan hotellihuoneeseen ilman vastaanotossa asiointia. Sama juttu myös työtilojen varauksissa.

VALO on suunniteltu kaksoiskäyttöön, jossa yhdistyvät hotelli ja toimitilapalvelut. Jokainen VALOn huone toimii päivisin työhuoneena. Kun päivä vaihtuu yöksi, muuntuu huone kotoisaksi hotellihuoneeksi. Kaksoiskäyttökonsepti vaatii toiminnallisuuksia myös teknologian kannalta.

VALO App -käyttäjien palveluiden käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi. Jokainen VALO App -käyttäjä voi toimia itsenäisesti; varata itselle sopivan tilan, maksaa suoraan sovelluksesta ja liikkua VALOssa omatoimisesti avaimen avulla ilman jonottamista.

Liity VALO App käyttäjäksi

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager