Unien kokemuksia VALO Workin tiloista

Hybridi- ja virtuaalitapahtumien järjestämiseen erikoistunut Unie on yksi aktiivisimmista VALO Workin työtilojen käyttäjistä ja yksi VALOn yhteistyökumppaniyrityksistä. Haastattelussa Unien toimitusjohtaja Jarno Wuorisalo kertoo yrityksensä kokemuksia Workin tiloista.

0

Unien yritysesittely

“Unie on Euroopan kokenein tapahtumien virtualisoija.”

”Autamme asiakasta ymmärtämään mitä modernit, osallistavat tapahtumat ovat ja miten vuorovaikutusta sekä tapahtumakokemusta parannetaan teknologian avulla. Olemmekin erikoistuneet tapahtumien virtualisointiin sekä hybriditoteutuksiin ja valitsemme tapahtumiin teknologiariippumattomasti sopivimman alustan ja osallistamispalvelut.

Olemme toteuttaneet suuren määrän tuotantoja pienistä webinaari- ja workshop-toteutuksista tuhansien osallistujien kansainvälisiin monipäiväisiin messu-, konferenssi- ja seminaaritapahtumiin. Toimimme kotimaisten organisaatioiden lisäksi monien kansainvälisten asiakkaiden ja tapahtumatoimistojen kumppanina, kuten YK:n eri toimintayksiköt. Asiakaskuntamme on laaja oppilaitoksista valtiohallintoon ja järjestöistä pörssiyhtiöihin.

Ketterät toimintamallimme mahdollistavat kokonaistuotannon joustavan toteutuksen sekä täsmäavun tuotannon tiettyyn osaan. Meiltä kannattaa aina kysyä! Toimintamme tärkeä tavoite on vapauttaa asiakkaan resursseja teknisestä työstä sisällölliseen tuotantoon mm. valmiiden tapahtumakonseptien avulla. Sertifioidut asiantuntijamme ovat tapahtumien teknologistuessa arvokas apu kaikissa toteutuksissa.

Luodaan kokemuksia yhdessä!”

Näin kuvaili yritystään toimitusjohtaja Jarno Wuorisalo, joka on myös itse aktiivinen VALO Workin työtilojen käyttäjä.

Unien tarjoamiin palveluihin voit tutustua tarkemmin yrityksen omilla nettisivuilla.

Kuinka Unie päätyi VALO Workiin

Yhteistyö yritysten välillä alkoi noin vuosi sitten, kun jo vuoden alusta neuvoteltu yhteistyö johti osapuolten kesken haluttuun lopputulokseen. Työtilojen käytön lisäksi Uniesta muodostui välittömästi myös VALOn yhteistyökumppani erilaisten tapahtumien järjestelyssä.

“Lämmittelimme tapahtumayhteistyötä vuoden 2021 alkupuolella. Yksi asia johti toiseen ja muutimme yhteen alkusyksystä 2021. Otimme aktiivisen kumppaniroolin VALOn tapahtumatuotannoissa myynnistä toteutukseen.”

Tätä nykyä VALOn työtiloissa työskentelee seitsemän Unien omaa työntekijää.

Miten VALO Work soveltuu Unien tarpeisiin?

Unien kohdalla työtilojen tuli vastata sekä yrityksen työntekijöiden yksilöllisiä tarpeita että mahdollistaa mm. tapahtumien järjestäminen samoissa tiloissa, missä yritys pyörittää muuta toimintaansa. Monipuoliseen tilojen käyttöön erikoistunut VALO onkin kyennyt vastaamaan Unien monipuoliseen tilatarpeeseen.

“Unien toiminta rakentui covid-poikkeusaikoina, joten joustava etätyö on ollut meille alusta asti tärkeää. Valo mahdollistaa ketterästi erilaiset tarpeet hetken käytöstä päiväpasseihin, työhuoneisiin ja eritasoisiin laajempiin käyttötarpeisiin. Tämä sopii meille erinomaisesti, koska työntekijöiden tilanteet vaihtelevat.”

”Tämän lisäksi tuotamme paljon omia tapahtumiamme VALOn eri tiloissa, jotka palvelevat asiakkaiden tarpeita laajalla skaalalla pienistä webinaareista satojen ihmisten hybriditapahtumiin, joissa voidaan käyttää myös työtiloja, majoitusta sekä (aivan erinomaisia) ruokailumahdollisuuksia. VALOn sijaintikin on loistava tapahtumatuotantoihin. Meille hybriditapahtumatoimistona tekniikka on tärkeää, enkä muista tilannetta, jossa sen takia olisi joutunut taistelemaan tai pettymään.

Tilaratkaisujen lisäksi oman kiitoksensa keräävät myös VALOn henkilökunta sekä talon sisällä vallitseva tunnelma.

”Edellä mainittujen lisäksi talon henkilökunta luo oman tärkeän ilmapiirinsä niin Workissa kuin muuallakin talossa. Tämä on vähän kuin iso työyhteisö, kun yhdistetään Workkilaiset ja VALOn henkilökunta. Omaa rauhaakin saa helposti sitä tarvitessa.”

Pitkään VALOn tiloja käyttänyt toimitusjohtaja antaa lämpimän suosituksen Workin tiloista myös muille työtilaratkaisua pohtiville:

”Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa, koska pelkällä puheella on vaikea antaa riittävää ymmärrystä siitä, miten hyvä paikka VALO voi olla. VALOssa intiimi työyhteisö yhdistyy joustavaan itsenäiseen työskentelyyn, ja jos Teams-ähky hikoiluttaa, aina voi käydä oman huoneen suihkussa ennen seuraavaa palaveria! ”

Löydä sopiva työtilaratkaisu VALO Workista