ToimistoSissit järjestää elämyksellisen seminaarin VALOssa

”Tapahtumatilaa lähdettiin etsimään ToimistoSissien partneriverkostosta tiloista, joista on hyviä kokemuksia ja joita ToimistoSissien jäsenet ovat suositelleet kollegoilleen. VALOssa meitä kiinnosti tilojen moninaisuus ja erikoisuus sekä hotellihuoneiden muunneltavuus työhuoneiksi.”

Elämyksellinen seminaari assistenteille

ToimistoSissit on toimistotyöntekijöiden, sihteerien ja assistenttien oma verkosto, jossa jaetaan ammatillista osaamista tapahtumien ja verkoston kanavien välityksellä. Tänä syksynä ToimistoSissit järjestää ammatillisen osaamisen kehittämiseen liittyvän elämyksellisen seminaarikokouksen ”Sinä – tulevaisuuden huippu assistentti”  VALO Hotel & Workissa 27.10. 2022. Seminaari on assistenttien ammatti-identiteettiä ja itsetuntoa buustaava, rohkeutta ja näkökulmiä tuova tapahtuma, joka kokoaa yhteen assistentit ympäri Suomea!

VALOn tilojen moninaisuus kiinnosti ToimistoSissejä

Verkoston koordinaattori Taija Uusikumpua haastateltiin ja kysyttiin, miksi tapahtuman yhteistyökumppaniksi valittiin juuri VALO?

”Tapahtumatilaa lähdettiin etsimään ToimistoSissien partneriverkostosta, tiloista, joista on hyviä kokemuksia ja joita ToimistoSissien jäsenet ovat suositelleet sivustollamme kollegoilleen. VALOssa meitä kiinnosti tilojen moninaisuus ja erikoisuus sekä hotellihuoneiden muunneltavuus työhuoneiksi.

Meillä on jäseniä ympäri Suomen ja halusimme tehdä tapahtumasta houkuttelevan myös kauempaa tuleville jäsenillemme.  Tapahtumaan varten tarjotaan pakettia, jossa seminaaripäivä jatkuu seuraavana päivänä etätöitä tehden VALOssa.

Tämä on tavanomaisesta kaavasta poikkeavasti toteutettu ammattiseminaari. Tilaisuuteen on rakennettu yllätyksiä ja panostamme elämykseen. Seminaarin jälkeen on jatkot, jossa osallistujat pääsevät purkamaan seminaarin herättämiä ajatuksia yhdessä ja jatkojen jatkot, jotka vietetään VALOn upealla wellness-alueella. Näin rakennetaan tärkeää yhteisöllisyyttä ToimistoSissit-verkostossa ja pidetään tunnelma korkealla iltaan saakka.

Kaikki mitä tarvitsemme löytyy VALOsta saman katon alta. Halusimme tuottaa tilaisuuden hybridinä ja mahdollistaa myös etäosallistumisen. VALOsta löytyy omasta takaa kustannustehokas studio ja hyvä kumppani elämyksellisimpiin studiolähetyksiin.”

Yhteistyö kehittää molempia

Toimistosissit ja VALO ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin. VALO avattiin syksyllä 2020 ja ToimistoSissit kävivät silloin testaamassa VALOn palveluita.

”Olemme tehneet VALO Hotel & Workin kanssa yhteistyötä jo ihan alusta saakka, ennen kuin hotelli edes oli avautunut. VALOssa haluttiin varmistaa, että uusi hotelli vastaa yritysasiakkaiden tarpeisiin. Hotelli- ja kokouspalveluita varaavien ToimistoSissien jäsenistä koottu tutkimusryhmä tilattiin paikalle testaamaan VALOn palvelupolku kokonaisuudessaan ja palveluita päästiin vielä viimeistelemään yhdessä. Näin me ToimistoSissit varmistimme, että VALOn tilat ja palvelut toimivat. Voimme luottaa siihen, että yhdessä VALOn kanssa tapahtumamme onnistuu.”

Löydä kokousratkaisu VALOsta

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager