Tasemylly laajensi toimintaansa VALO Workin tiloihin

”VALOsta on helposti varattavissa neuvottelutilaa asiakastapaamisiin, aamupala ja lounas löytyvät läheltä, samoin kuntosali ja suihkut. VALOon voi juosta tai pyöräillä, käydä suihkussa ja aloittaa työt.”

0

Tasemyllyn lyhyt yritysesittely

“Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto ja kirjanpitokokemusta meillä on yli 30 vuoden ajalta”, kuvailee nykyään Tasemyllyn toimitusjohtajana työskentelevä Katja Huttunen.

Tasemyllyn toiminnassa pääasiallisiksi seikoiksi kohoavat laadukas ja joustava asiakaspalvelu, jotka mahdollistavat tilatun palvelun muodostumisen juuri tilaavan yrityksen tarpeisiin sopivaksi ja näköiseksi.

“Tilitoimistomme tavoitteena ja toiminnan pääajatuksena on aina ollut tarjota mutkatonta ja ihmisläheistä palvelua. Käytännön tasolla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen asiakkuussuhde saa muotoutua sellaiseksi, kuin se itsestään muotoutuu. Osa asiakkaistamme käy toimistollamme säännöllisesti juttelemassa kahvikupin ääressä, kun taas toisten kanssa yhteydenpito hoidetaan puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakkaat ovat erilaisia ja niin voivat olla asiakkuussuhteetkin.”

Asiakaslähtöisyys on huomioitu hyvin myös Tasemyllyn tarjoamissa palveluissa, mikä näkyy muun muassa todella monipuolisissa ja joustavissa tuotepaketeissa.

“Asiakaslähtöinen ajattelu on ollut pohjana myös palveluiden suunnittelussa, ja olemmekin pyrkineet siihen, että asiakas saa itselleen mahdollisimman hyvin juuri hänen yrityksensä tarpeisiin sopivan tuotepaketin.”

Klaukkalasta VALO Workiin

VALO Workiin Tasemylly päätyi pitämään toimistoaan varsin tyypillisellä tavalla; oman toimiston alkaessa tuntumaan liian ahtaalta. Yhtenä pääasiallisista valintakriteereistä ulkoista toimitilaratkaisua suunniteltaessa olivat ensinnäkin yrityksen oman toiminnan laajentaminen Klaukkalaa suuremmalle paikkakunnalle –  mahdollisimman hyvien liikenneyhteyksien varrelle.

”VALOon päädyimme, koska meillä oli tarvetta lisätiloille. Klaukkalan toimipisteemme alkoi käydä pieneksi ja samalla näimme, että suurempien tilojen etsiminen Klaukkalasta ei palvele samalla lailla, kuin laajentaminen toiselle paikkakunnalle. VALOssa aloitimme ensin pienellä 17m2 toimistohuoneella, mutta laajensimme nopeasti alakerran toimistotiloihin. VALO on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja päätimme tarjota työskentelymahdollisuutta VALOssa työntekijöillemme.”

Tätä nykyä VALO Workin tiloja käyttää 3-5 yrityksen työntekijää, joista kolme työskentelee tiloissamme säännöllisesti.

Monipuoliset toimitilat palvelevat yritystä ja yksilöitä

VALO Workista Katja Huttunen nostaa esiin etenkin tilojen monipuolisuuden: normaalin päivätyön lisäksi VALOssa on helppo järjestää asiakastapaamisia ja paikan päälle on helppo saapua myös oman lihasvoiman kyydittämänä.

”VALOsta on helposti varattavissa neuvottelutilaa asiakastapaamisiin, aamupala ja lounas löytyvät läheltä, samoin kuntosali ja suihkut. VALOon voi juosta tai pyöräillä, käydä suihkussa ja aloittaa työt.”

Kiitosta kerää myös tilojen joustavuus, joka mahdollistaa toiminnan kasvattamisen tarpeen mukaan.

”VALOn tilat laajenevat helposti. Jos tilan tarve kasvaa, on laajentaminen nopeaa ja vaivatonta saman katon alla.”

Joustavuus ja helppous ovat myös pääteemoja, kun kysyimme mitä Tasemyllyn toimitusjohtaja haluaisi sanoa muille tilaratkaisua harkitseville yrityksille.

”Edellä mainittujen asioiden lisäksi nostaisin esiin hyvät kulkuyhteydet, joustavuus tilojen suhteen ja lukuisat palvelut (neukkarit, hiljaiset tilat, aamupala ja lounas, kuntosali) saman katon alla.”

Löydä sopiva työtilaratkaisu VALO Workista