Sytyke järjesti Green ICT-seminaarin VALOssa

“Seminaari sujui hyvin. Tilat antoivat erinomaiset puitteet tapahtuman läpiviemiseksi. Muunneltavat tilat mahdollistivat eri tyyppiset kokonaisuudet, jotka sitten seminaariaulassa nivoutuivat yhdeksi kokonaisuudeksi.”

0

Tietojärjestelmätyön ammattilaisten osaamisverkosto Sytyke järjesti syyskuun puolivälissä seminaaritapahtuman VALO Hotel & Workin kokous- ja tapahtumatiloissa. Tässä haastattelussa Sytykkeen hallituksen puheenjohtaja Timo Piiparinen kertoo tapahtumajärjestelyjen sujumisesta VALOssa.

“Sytyke on systeemityön eli käytännöllisemmin tietojärjestelmätyön ammattilaisten osaamisverkosto. Järjestämme seminaareja ja teemailtoja ajankohtaisista aiheista. Ylläpidämme keskustelua niin osaamisyhteisöin, sosiaalisessa mediassa kuin lehtemme kautta.”

“Tuemme osaamisyhteisöjä, joiden jäsenet välittävät toisilleen aihepiiriensä syvällistä tietoa ja trendejä. Palkitsemme vuosittain vaikuttavimman alan opinnäytetyön. Vahvuutemme on laaja-alainen jäsenistömme aina koodaajista toimitusjohtajiin ja opettajista myynnin ammattilaisiin.”

VALOssa Sytyke järjesti syyskuun puolivälissä seminaarin, jossa oli mukana yhteensä kymmeniä osallistujia.

“Seminaarin teemana oli Green ICT. Seminaarissa oli asiantuntijaluentoja ja työpajoja sekä sopivasti seminaareillemme tyypillistä verkostoitumista. Osallistuja oli 60-70.”

VALOon päätymiseen syynä olivat sekä brändistä syntynyt positiivinen mielikuva että hybridihotellin hyvä sijainti:

“VALO on uusi, erityisen raikas ja hyvällä sijainnilla oleva tapahtumakeskus.”

Hyvin sujuneen toteutuksen takasivat puolestaan VALOn monipuoliset ja joustavat tilat.

“Seminaari sujui hyvin. Tilat antoivat erinomaiset puitteet tapahtuman läpiviemiseksi. Muunneltavat tilat mahdollistivat eri tyyppiset kokonaisuudet, jotka sitten seminaariaulassa nivoutuivat yhdeksi kokonaisuudeksi.”

Järjestelyihin tyytyväinen Piiparinen antaa VALOsta suosituksen myös muille tilaisuuksia pääkaupukiseudulla suunnitteleville:

“Voisin suositella VALOa myös muille asiaa pohtiville. Tilojen lisäksi tarjoilut toimivat hyvin, ympäristö oli miellyttävä ja käytössä olevat sävyt hyviä. VALOsta löytyy lisäksi hyvin tilaa (erilaisten tapahtumien järjestämiseen).”

Löydä kokousratkaisu VALOsta