Smart Set on VALO Workissa alkunsa saanut yritys

“Monet tapaamiseen tulleet asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat olleet niin vaikuttuneita VALOsta, että Workin palveluista on välittömästi tullut varteenotettava vaihtoehto myöskin heille”.  VALO Workin asiakashaastattelussa vuorossa on tällä kertaa Leena Kaupin ja Essi Koivulahden muodostama Smart Set, joka on VALOssa alkunsa saanut yritys.

0

Mikä Smart Set on?

Smart Set tarjoaa ruoan take away -myynnin ekologisia pakkausratkaisuja tapahtumille, ravintoloille ja hotelleille. Yrityksen taustalta löytyy kahden naisen duo – Essi Koivulahti ja Leena Kauppi, jotka yhdistivät voimansa vuonna 2021.

Molemmat naisista ovat pitkän linjan ammattilaisia omilla aloillaan. Essillä on laaja kokemus HoReCa -liiketoiminnasta ja sen koko arvoketjusta. Leenalla on puolestaan syvä tuntemus pakkauksista ja kansainvälisestä pakkausteollisuudesta.

Ensikohtaaminen laittoi rattaat pyörimään

Mielenkiintoista Smart Setin taipaleessa on se, että yritys sai alkunsa aikoinaan nimenomaan VALO Workissa, jossa kaksikko tapasi toisensa ensi kertaa marraskuussa 2020.

Yhteinen liiketoiminta käynnistyi muutamaa kuukautta myöhemmin, helmikuussa 2021.

“Emme tunteneet Leenan kanssa entuudestaan, mutta olimme molemmat vierailemassa VALOssa ensi kertaa marraskuussa 2020. Päädyimme omien seurueidemme kautta samaan lounaspöytään, jossa tutustuimme ja pyörät lähtivät pyörimään. Smart Setin liiketoiminta alkoi tämän ensitapaamisen pohjilta muutamaa kuukautta myöhemmin”, Essi Koivulahti kuvailee.

Yhteisöllisyys toteutuu

Smart Setin kaksikko suosii VALO Workin työtiloja yrityksen toimipisteenä, vaikka hybridihotellin sijainti ei ole kummallekaan erityisen helppo. Leena saapuu VALOon Kruunuhaasta ja Essi puolestaan Herttoniemestä.

“Sijainti on logistisessa mielessä hieman haastava meille molemmille. Tilojen tyylin ja toimivuuden ansiosta VALOon on kuitenkin mukava tulla ja myös kutsua ihmisiä”, Leena Kauppi kuvailee.

Myös Essi Koivulahti on asiasta samoilla linjoilla. Tilojen lisäksi VALO Workista toimivan kokonaisuuden tekee koko talon sisällä vahvasti vallitseva yhteisöllisyys:

“VALOn henkilökunnan ansiosta tänne on aina mukava tulla ja se on myös syy sille, miksi talossa viihtyy niin hyvin. VALOssa yhteisöllisyys toteutuu erittäin hyvin.”

Tyylikkäät tilat vetoavat myös asiakkaisiin

Tilat palvelevat hyvin Smart Setin monia eri tarpeita. Tämän lisäksi yksittäisten asioiden joukosta esiin nousevat varsin tutut seikat, esimerkiksi Bistro ELOn paljon kiitosta kerännyt buffet-lounas sekä VALO Workin isäntä Jarkko Asikainen.

Kokonaisuuden toimivuudesta kertoo myös se, että VALO Work on ottanut heti paikkansa potentiaalisena toimitilaratkaisuna myös kaksikon asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

“Monet tapaamiseen tulleet asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat olleet niin vaikuttuneita VALOsta, että Workin palveluista on välittömästi tullut varteenotettava vaihtoehto myöskin heille”, Essi Koivulahti kertoo.

Smart Set käyttää VALO Workin palveluita varsin tyypillisesti, sillä yrityksellä on käytössään työhuoneen lisäksi tiimityötilat, joihin on helppo kutsua sekä asiakkaita että yhteistyökumppaneita.

Tilankäyttö elää tilanteen ja tarpeen mukaan, mutta yleisesti ottaen kaksikko käyttää VALO Workin tiloja vähintään kaksi kertaa viikossa.

Pitkän linjan asiakas suosittelee Workia

Alkuvuodesta 2021 toimintansa VALOssa aloittanut Smart Set on yksi Workin pitkäaikaisimmista asiakkaista. Pitkään tiloja testanneet yrittäjät osaavatkin hyvin tiivistää sen, miksi tilaratkaisua pohtivien kannattaisi kokeilla VALOa.

“Haluaisin nostaa VALOsta esiin tilojen ja palveluiden monipuolisuuden. Vaikka meistä kummallakaan ei ole aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta palvelusta, myös palveluiden hinnoittelu on varmasti kilpailukykyinen”, Essi Koivulahti tiivistää.

Leena Kauppi nostaa VALOsta esiin myös ainutlaatuisen arkkitehtuurin ja sisustuksen.

“Tiloista huokuu, että ne on suunniteltu juuri tällaiseen (tilojen kaksoiskäyttöön) tarkoitukseen, eikä muutettu jostain toisesta käyttötarkoituksesta työskentelyä varten. Tämä näkyy hyvin myös tilojen toimivuudessa.”

Löydä yhteisöllinen työtilaratkaisu VALOsta