NAPCONin kokemuksia VALOn kokous- ja tapahtumatiloista

”VALO tarjoaa erittäin hyvät paketit keskisuurten ja suurten yritystapahtumien järjestämiseen, joita myös räätälöidään mielellään yhteistyössä yritysten kanssa. Olimme NAPCONilla erittäin tyytyväisiä VALOn myynti- ja tapahtumajärjestelytiimin ammattitaitoon, ja suosittelen heitä lämpimästi myös muille kokousratkaisuja etsiville.”

0

Tapahtuma VALOn kokous- ja tapahtumatiloissa

NAPCON on osa Neste Engineering Solutionsia, eli Nestettä, joka on erikoistunut prosessiteollisuuden korkean teknologian digitalisaatiotarpeisiin.

VALOssa NAPCON järjesti vuosittaisen Get Together-tapahtuman, jonka tarkoituksena oli koota yrityksen työntekijät yhteen tilaan. Tapahtumassa oli paikalla yhteensä noin 90 työntekijää.

Ennen tapahtumatilan valintaa NAPCONin edustajat ehtivät vierailla useissa eri kohteissa Helsingissä. Valinta kohdistui lopulta kuitenkin VALOon, joka täytti useat eri kriteerit, joita yrityksessä oltiin asetettu tilavalintaa varten.

“Vierailimme useissa paikoissa, ja lopulta valinta kohdistui VALOon, joka sijaitsee kätevällä paikalla, jossa on huippuluokan tapaamistilat ja joka vastasi hyvin myös muihin tarpeisiimme”, kertoo NAPCONin projektipäällikkö Stefan Bosman.

Hyvä valinta

NAPCONin valinta osoittautui lopulta oikeaksi, sillä onnistuneen tapahtuman jälkeen sekä tilat että osaava henkilökunta keräsivät yrityksen edustajalta paljon kiitosta.

”VALOssa on avoin, moderni ja vieraanvarainen ilmapiiri. Kokoustilat ovat korkeatasoiset ja viihtyisät. Lisäksi heiltä löytyi tilaa 90 hengelle tapaamisia, työpajoja ja tiiminrakennustoimintaa varten, mikä helpotti järjestelyjä. VALOn henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista”,  Bosman kuvailee.

Monien muiden VALOssa vierailleiden kokousasiakkaiden tavoin, myös NAPCONin kohdalla on hyvinkin mahdollista, että toukokuun lopulla järjestetty tapahtuma ei jää suinkaan heidän osaltaan viimeiseksi.

“Saatamme hyvinkin järjestää tapahtumia tiloissanne myös jatkossa.”

Bosman antaa VALOsta lämpimän suosituksen myös muille yrityksille ja yhteisöille, jotka miettivät kokous- ja tapahtumaratkaisuja Uudenmaan alueella.

”VALO tarjoaa erittäin hyvät paketit keskisuurten ja suurten yritystapahtumien järjestämiseen, joita myös räätälöidään mielellään yhteistyössä yritysten kanssa. Olimme NAPCONilla erittäin tyytyväisiä VALOn myynti- ja tapahtumajärjestelytiimin ammattitaitoon ja suosittelen heitä lämpimästi myös muille kokousratkaisuja etsiville.”

Tule tutustumiskäynnille

Etsitkö kokous- tai tapahtumatilaratkaisua Helsingissä? Ilmoittaudu VALOn maksuttomalle talokierrokselle, jonka aikana pääset tutustumaan kokous- ja tapahtumatiloihimme paikan päällä.