Mothers in Business järjesti lapsiystävällisen tapahtuman VALOssa

“Voin mielelläni suositella VALOn tiloja myös muille kokouspaikkaa etsiville.”

Mothers in Business järjesti mentorointitapaamisen VALOn kokous- ja tapahtumatiloissa. Lue tapaamisen järjestelyistä vastanneen Nanna Pikkaraisen ja tapahtumassa mukana olleen Salla Virenin haastattelu.

0

Mothers in Business

Mothers in Business on työ- ja perhe-elämän yhdistämiseen erikoistunut verkosto naisille, joka perustettiin viiden espoolaisäidin voimin vuonna 2014. Tätä nykyä suosittu verkosto toimii jo 11 eri paikkakunnalla.

MiB järjesti lapisystävällisen verkostoitumistapahtumansa VALOn ensimmäisen kerroksen Lounge & Bar SUOssa. SUO on varattavissa ykistyistilaisuuksiin ravintolan ollessa kiinni.

“Järjestimme mentorointiohjelmamme livetapaamisen syyskuussa. Paikalla oli mentorointiohjelmamme jäseniä ja meillä oli puhujana Satu Berlin. Tilaisuuteen sisältyi myös verkostoitumista”, projektivastaava ja tapahtuman suunnitteluvaiheesta vastannut Nanna Pikkarainen kuvailee.

Tapahtumaan osallistui noin 20 henkilöä. Tunnelmallinen SUO sopii verkostoitumistapaamisiin erityisen hyvin, sillä tilassa pääsee hyvin liikkumaan sekä juttelemaan eri kokoisissa ryhmissä. Isolta näytöltä saa helposti jaettua esitysmateriaalit koko yleisölle.

Tapahtuma yhteistyössä VALOn kanssa

Mothers in Business etsi tapahtumatilakseen yhteistyökumppania, joka tukisi heidän arvojaan. VALOon Nanna Pikkarainen oli törmännyt sosiaalisen mediassa.

“Kartoitin paria vaihtoehtoa ja lähestyin tiloja sillä kulmalla, että saisimme tilavuokran veloituksetta. Iloksemme VALOssa onnistui järjestää tapahtuma ilman tilavuokraa, samalla tukien MiB:n toimintaa.” ”–olin törmännyt kuviin sosiaalisessa mediassa [VALOssa] järjestettyihin tapahtumiin ja tilat ovat näyttäneet hienoilta. “

VALO keräsi Nanna Pikkaraiselta kiitosta hyvästä asiakaspalvelusta suunnitteluvaiheen aikana. Itse tapahtumassa mukana ollut Salla Viren puolestaan kiitti onnistuneesta tapahtumasta. “Saapuminen hotellille oli helppoa ja henkilökunta oli hyvin avuliasta sekä tavoitettavissa tarvittaessa myös kesken tapahtuman. Meiltä käytiin tarkastamassa vielä ennen tilaisuuden alkua, että kaikki on kunnossa ja että saimme laitteet toimimaan.”

Tapahtumapalvelujen lapsiystävällisyys on Mothers in Businessille erityisen tärkeää.

“Hotellin henkilökunta oli hyvin lapsiystävällistä ja minulla oli tilaisuudessa myös oma 4-vuotias lapseni mukana lastenhoitohaasteista johtuen. Hänkin piti hotellista suunnattoman paljon ja onkin toivonut, että tulisimme hotelliinne kylään vielä asiakkaan ominaisuudessa, ja testaisimme samalla kehutun wellness-alueen kattotasanteella. Myös tilaisuuden tarjottavien erikoisruokavaliot oli hyvin eritelty ja sain nopeasti lisätietoja keittiöltä kysyttäessä.” Kuvailee Viren.

“Tapahtuma sujui hyvin ja voin mielelläni suositella tilojanne myös muille kokouspaikkaa etsiville”, Salla Viren päättää.

Nanna Pikkarinen uskalsi lisätä, että halua löytyy järjestää tapahtumia VALOssa uudemmankin kerran.

Järjestä seuraava tapahtumasi VALOssa

Suunnitteletko tilaisuuden järjestämistä Helsingissä? Aloita tapahtuman suunnittelu jättämällä tarjouspyyntö.