attention icon

Monia coworking-tiloja kokeillut Roni Tran viihtyy VALO Workissa

“Hyvällä asiakaspalvelulla on ollut iso vaikutus viihtyvyyteen. VALOssa on mukava ja osaava henkilökunta, jolta saan aina apua tarvittaessa.”

VALO Workin tämänkertaisessa asiakashaastattelussa vuorossa on Pliantin myyntipäällikkö Roni Tran, joka on työskennellyt VALOn työtiloissa säännöllisesti viime kesästä lähtien.

0

Pliant on uuden sukupolven digitaalinen yritysluottokortti, joka muuttaa yritysten maksutottumuksia, helpottaa kuittirumbaa sekä vähentää taloushallinnon hallinnointityötä.

Yrityksessä myyntipäällikkönä työskentelevä Roni Tran päätyi VALO Workiin viime kesänä kokeiltuaan ensin monia muita alueen coworking-tiloja Spacent-sovelluksen kautta.

“Käytämme yrityksenä Spacentia ja kokeiltuani muutamia co-working-tiloja koin tarvitsevani oman työhuoneen. Teen myyntityötä, joten olen paljon puhelimessa ja verkkotapaamisissa asiakkaiden kanssa, eikä puhelinkopeissa ravaaminen ole kovin käytännöllistä. Kesästä 2022 lähtien olen säännöllisesti käynyt VALO Workissa.”

Työhuoneen lisäksi Tran käyttää myös monia muita Workin jäsenille hyödyllisiä palveluita.

“Työhuonetta käytän määrällisesti eniten, noin 3-4 kertaa viikossa. Käyn lisäksi wellness-alueella noin kerran viikossa. Käyn lisäksi lounaalla Bistro ELOssa melko usein ja toisinaan myöskin aamiaisella.”

Monia eri coworking-tiloja testaamaan ehtinyt Roni on tyytyväinen VALO Workin palvelukokonaisuuteen, jossa esiin nousevat useat eri seikat.

“Olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun. Työmatkani kestää alle puoli tuntia, jonka lisäksi saan käyttööni oman työhuoneen (lisänäytöllä) ja rauhan keskittyä töihin. Välillä käyn rentoutumassa wellness-alueella ennen työpäivän aloittamista.”

Hyvin käyttötarkoitukseen soveltuvien tilojen lisäksi kiitosta kerää myös VALOn henkilökunta, jonka kanssa Tranilla on tapana vaihtaa vähintäänkin muutama sana coworking-alueella käymisen yhteydessä.

“Hyvällä asiakaspalvelulla on ollut iso vaikutus viihtyvyyteen. VALOssa on mukava ja osaava henkilökunta, jolta saan aina apua tarvittaessa.”

Useamman kuukauden ajan VALO Workin palveluita käyttänyt Tran suosittelee palvelukokonaisuutta myös muille työtilaratkaisua pohtiville.

“Ehdottomasti suosittelen. Viihtyisässä ympäristössä on mukava olla ja tehdä töitä. VALOsta kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kätevästi saman katon alta.”

Kiinnostuitko VALO Workista?