Luonto-liiton Ilona Tuovinen kokee tarvetta kodin ja työpaikan erottamiselle

“Työkavereihin on kiva törmätä coworking-tilassa. Koen tarvetta kodin ja työpaikan erottamiseen, joten minulle on tärkeää päästä pois kotoa töihin – vaikka sattuisinkin työskentelemään yksin työhuoneessa.”

VALO Workin tämänkertaisessa asiakashaastattelussa vuorossa on Luonto-liiton ympäristöpäällikkö Ilona Tuovinen.

0

Luonto-liitto muutti toimistonsa VALO Workin toimitiloihin loppuvuodesta 2021. Yksi järjestön aktiivisimmista “workilaisista” on ympäristöpäällikkö Ilona Tuovinen, joka viihtyy VALOssa käytännössä “viisi päivää viikossa”.

“Työskentelen VALO Workin tiloissa lähes jokaisena arkipäivänä. Käytän vaihtelevasti sekä coworking-tiloja että varattavia työskentelyhuoneita.”

Luonto-liiton toimintaan sisältyy lisäksi paljon erilaisia tiimitapaamisia, joihin ympäristöjärjestö käyttää VALOn kokouspalveluita. Ilona itse käy säännöllisesti sekä suositulla wellness-alueella että Bistro ELOn lounaalla. Pitkään VALOssa viihtynyt Ilona on ollut tyytyväinen tilojen monipuolisuuteen.

“Tilat palvelevat tarpeitani todella hyvin! Pidän paljon siitä, että tiloja on erilaisia ja tilat ovat monikäyttöisiä. Välillä viihdyn hiljaisessa tilassa, välillä taas on mukava ottaa oma työhuone.”

Yksi VALO Workin asiakashaastatteluissa usein esiin nousevista asioista on tilojen yhteisöllisyys, jonka ansiosta toimistolle on aina mukava tulla. Tämä pätee myöskin Tuovisen kohdalla.

“Työkavereihin on kiva törmätä coworking-tilassa. Koen tarvetta kodin ja työpaikan erottamiseen, joten minulle on tärkeää päästä pois kotoa töihin – vaikka sattuisinkin työskentelemään yksin työhuoneessa.”

VALO Workissa Tuovinen haluaa korostaa monia pieniä asioita.

“Olen ollut palveluihin hyvin tyytyväinen! Henkilökunta on todella mukavaa. Lisäksi pienet asiat piristävät todella paljon; kahvikone, juhlapäivinä herkut, spa-osasto, se ettei tarvitse siivota omia jälkiä.”

Ilona Tuovinen suosittelee VALO Workia etenkin tehokkaasta työnteosta kiinnostuneille.

“Mielestäni tila sopii tehokkaaseen työskentelyyn, mutta ei ehkä niinkään ”järjestömäiseen hengailuun”, jota Luontoliiton tyypit kaipaisivat enemmänkin.”