Luonto-Liiton kokemuksia VALO Workin työtiloista

“Täällä on vapauttava ilmapiiri työskennellä. Ei normaalisti toimistolla ole asiakaspalvelua! Helppoa kun ei tarvitse yrittää pitää omaa työpöytää siistinä. VALOn henkilökunta on hyvin avuliasta ja asiakaspalveluhenkistä”

Luonto-Liiton toiminnanjohtaja Riku Eskelinen ja järjestöpäällikkö Sami Säynevirta ovat tuttuja kasvoja VALOssa. Lounastauolla Bistro ELOn herkullisen ruoan äärellä on hyvä kysellä kokemuksia VALOsta kahdelta konkarilta.

Luonto-Liiton toimisto on ollut VALO Workissa reilun vuoden verran. Päivittäin toimistolla työskentelee kymmenkunta työntekijää. Osa luontoliittolaisista käyttää VALOn toimistoa muutaman kerran viikossa ja toiset vain kerran kuukaudessa.

“Mielestäni VALOssa suurin ero tavallisiin toimistoihin on se, että ei ole henkilökohtaista työpistettä. Täällä kaikki on yhteistä. Jokainen voi valita mitä tilaa käyttää päivisin”, kertoo Riku Eskelinen.

“Osa porukastamme työskentelee aina coworking-tiloissa. Sami ja Paco työskentelevät siellä aina samassa paikassakin! Itse tykkään tehdä töitä työhuoneen rauhassa. Joskus iltaisin tulee mentyä coworking-tilaan, kun siellä on rauhallista”, Riku jatkaa.

Bistro ELOn lounas saa kehuja

Kysellessäni ELOn ruoasta keskustelu kasvaa laajemmalle. Bistro ELOn lounaalla tarjoillaan aina myös vegaanista ruokaa ja se on kerännyt paljon kehuja asiakkailta.

“Aiemmin toimistomme sijaitsi Lauttasaaressa ja tuli monesti haettua ruokaa kaupasta. Nykyään kaikki työntekijämme täällä syövät ELOssa lounasta. Ruoka on erittäin hyvää ja tilat ovat viihtyisät!”, kertoo järjestöpäällikkö Sami.

“Mielestäni ELOssa voitaisiin reippaasti siirtyä tarjoamaan kokonaan vegaanista ruokaa. Toinen vaihtoehto olisi, että ravintola tarttuisi vegaanihaasteen ja tarjoaisi kuukauden kasvisruokaa. Tämä sopisi täydellisesti VALOn ympäristöimagoon ja eläimetkin kiittäisivät.”

Wellness-palaveri ja asiakaspalvelu

Harvassa toimistossa on sellaista wellness-aluetta kuin VALOssa. Siksi onkin pakko kysyä, miten Luonto-Liitto hyödyntää sitä.

“Me järjestämme kerran kuukaudessa wellness-palaverin! Sinne ovat tervetulleita kaikki työntekijämme saunomaan ja viettämään aikaa yhdessä. Jotkut käyvät myös silloin tällöin itsekseen kuntosalilla ja saunomassa”, Riku kertoo.

Wellness-alueesta keskustelu kääntyy VALOn ilmapiiriin ja asiakaspalveluun, eikä luontoliittolaisetkaan ole mainitsematta VALO Workin Host Jarkkoa.

“Tässä paikassa on vielä sitä uutuuden viehätystä ja asiakkaat ihastelevat paikkaa aina tänne tullessaan. Jarkolle terveiset, että ilman häntä emme tulisi täällä toimeen!”, huudahtaa Sami.

“Täällä on vapauttava ilmapiiri työskennellä. Ei normaalisti toimistolla ole asiakaspalvelua! Helppoa kun ei tarvitse yrittää pitää omaa työpöytää siistinä. VALOn henkilökunta on hyvin avuliasta ja asiakaspalveluhenkistä”, Riku jatkaa.

“Järjestin täällä kerran palaverin yhden asiakkaani kanssa. Hän innostui paikasta niin, että oli täällä pitämässä  seuraavalla viikolla oman yrityksen kokousta!”

Uusi Bar SUOn keitto & salaattilounas

Bar SUOssa on myös nykyään tarjolla fressi keitto- ja salaattilounas Bistro ELOn lounaan lisäksi arkisin klo 11-15. Lisäksi SUOssa on myynnissä kahvilatuotteita ja lounasviinejä. Lounaan saa myös kätevästi mukaan SUOsta kiireisimmillä hetkillä.

Tutustu VALO Workin työtiloihin

Tutustu VALO Workin työtiloihin ja löydä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

TUTUSTU TILOIHIN

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager

Maksuton tutustumiskäynti

Etsitkö työtilaratkaisua? Ilmoittaudu VALO Workin maksuttomalle tutustumiskierrokselle.