Lounas Helsingissä

Rajoitusten poistumisella on ollut positiivinen vaikutus etenkin Helsingin ravintoloille. Etenkin viikolla tarjolla olevien lounaiden kysyntä on viime aikoina kasvanut, kun etätyösuositus työpaikoilla on päättynyt ja ihmiset ovat palanneet ainakin osittain työskentelemään takaisin työpaikoille. Tässä artikkelissa esittelemme hieman Bistro ELOn lounasta Helsingissä sekä sitä, mistä hyvä lounas koostuu.

0

Lounas on Helsingissä usein edullisempi kuin illallinen

Lounasaikaan Helsingin ravintoloissa on yleensä mahdollista syödä huomattavasti edullisemmin kuin vaikkapa illallisella tai päivällisellä. Tämä johtuu lähinnä siitä, että kilpailu niin sanotuista arkilounaista on kasvanut sekä hintojen että ruoan laadun puolella.

Monet Helsingin ravintoloista tarjoavatkin päivittäin vaihtuvan muutaman vaihtoehdon laadukkaita annoksia, jotka ovat maukkaita, mutta hieman yksinkertaisemmin valmistettuja, kuin ilta-aikaan tarjottavat À la carte-annokset.

Monissa Helsingin ravintoloissa tarjolla on yksinkertaisella periaatteella toimiva buffet-lounas, joka sisältää yleensä muutaman pääruokavaihtoehdon, salaatti-buffetin, leivät, juomat ja jälkiruokahvin tai teen.

Bistro ELOn lounas Helsingissä

Yksi varteenotettava lounaspaikka Helsingissä löytyy VALO Hotel & Workin tilojen sisältä. Bistro ELO ravintola tarjoilee nimittäin paljon kiitosta keränneen buffet-lounaan maanantaista perjantaihin. ELOn lounas voitaisiin tiivistää kaikessa yksinkertaisuudessaan viiteen pääpointtiin, jotka ovat värikäs, raikas, sesonki, houkutteleva ja runsas.

“Bistro ELOssa ruokien tulee olla tunnistettavia, selkeän makuisia ja kauniisti esille laitettuja.” kertoo ELOn keittiöpäällikkö Annina Roiha.

ELOn suosittu lounasbuffet (11,30€/hlö) sisältää sisältää kaksi eri pääruokaa, joista toinen on aina kasvisvaihtoehto. Lounaaseen kuuluu lisäksi salaatti-buffet ja laadukas leipävalikoima. Tarjolla on lisäksi päivittäin vaihtuva kala-annos hintaan 25€/henkilö.

ELOn viikottain vaihtuvaan lounaslistaan voit käydä tutustumassa tarkemmin Bistro ELOn nettisivuilla.

TUTUSTU BISTRO ELON LOUNAASEEN

Tule lounaalle Bistro ELOon

Bistro ELO tarjoilee laadukkaan buffet-lounaan Helsingissä maanantaista perjantaihin alkaen kello 11. Viikottain vaihtuvaan lounaslistaan voit tutustua Bistro ELOn nettisivuilla.

TUTUSTU BISTRO ELON LOUNAASEEN