Lakihelppi käyttää VALO Workin palveluita sarjalipuilla

VALO Workin tuore asiakas Lakihelppi on teknologia-startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta.

Asiakashaastattelussa toinen Lakihelpin perustajista kertoo omia kokemuksiaan VALO Workista.

0

Lakihelpillä asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan ja tarpeisiin sopivan juristin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.

Lakihelpin Johanna Tolppola ja hänen yhtiökumppaninsa Katariina Ruuskanen päätyivät VALOon Helsingin Ruskeasuolle noin puoli vuotta sitten.

“VALOn lokaatio oli etätyöpisteitä etsiessämme hyvä meidän tarpeisiin. Halusimme paikan, jonne on helppo tulla julkisille kulkuvälineillä, mutta myös autolla. VALOn tilat olivat viihtyisät ja sopivat meidän tarpeisiin hyvin”, Johanna Tolppola kuvailee.

Lakihelppi on eritoten hyödyntänyt VALO Workin palveluiden joustavuutta:

“Olemme käyttäneet co-working tiloja sarjalipuilla, koska meillä ei ole jatkuvaa tarvetta tilalle vielä tässä vaiheessa.

Olemme hyödyntäneet myös kokoustiloja niin sisäisiin kuin ulkoisiin palavereihimme. Co-Working tilassa olemme hyödyntäneet mm. hiljaista työtilaa, jossa on päässyt työskentelemään kunnon työpisteellä näytön kanssa.”

Tolppola onkin ollut varsin tyytyväinen toimitilavaihtoehtoon, joka on käytettävissä tarpeen mukaan.

“Tällä hetkellä palvelu vastaa juuri meidän tarvetta. Pääsemme käyttämään tiloja silloin kun meillä on tarve. Suosittelen VALO Workia myös muille. Täällä on viihtyisät tilat, jotka sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen.”

Oletko kiinnostunut VALO Workin palveluista

Jutun pääkuva: vasemmalla co-founder, juristi Katariina Ruuskanen ja oikealla toinen co-founder Johanna Tolppola. Kuvan ottohetkellä Lakihelppi oli juuri julkaissut tiedon siitä, että he olivat saaneet kutsun Piilaaksoon kehittämään Lakihelppiä kansainvälisille markkinoille.