Hiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn maajoukkuetähdet käynnistivät kautensa VALOssa

VALOn kokous- & tapahtumapalveluiden yhteistyökumppani Hiihtoliitto järjesti maastohiihdon sekä mäkihypyn ja yhdistetyn maajoukkuiden mediapäivät valopihalla.

Suomen Hiihtoliitto järjesti VALO Hotel & Workissa maastohiihtomaajoukkueen mediapäivän, ja nyt viimeisimpänä yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueiden KICK OFF -mediapäivän. Tapahtumat keräsivät paikalle suuren määrän median edustajia ja talviurheilusta kiinnostuneita ihmisiä.

Mediapäivien aikana esiteltiin uudet kisa-asut, Hiihtoliiton yhteistyökumppanit ja haastateltiin urheilijoita tulevaa kautta silmällä pitäen. Hiihdon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään kahden vuoden välein, ja seuraavat hiihdon MM-kisat 2023 ovat Slovenian Planicassa 22.2.-5.3.2023. Nämä kisat ovat monelle urheilijalle kauden päätavoitteena.

VALO ja Hiihtoliitto julkistivat hiljattain myös kokous- & tapahtumapalveluiden yhteistyön. Tämän yhteistyön myötä Hiihtoliitto järjestää VALOssa useita tapahtumiaan.

”Kumppanuus VALOn kanssa tukee tavoitettamme tuottaa vastuullisia tapahtumia osana Hiihtoliiton normaalia toimintakulttuuria”, toteaa Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

Lue lisää VALOn ja Hiihtoliiton yhteistyöstä