Helatorstai tarjoaa loistavan tilaisuuden minilomailuun

Helatorstai on keskelle viikkoa ajoittuva juhlapäivä, jota vietetään tänä vuonna toukokuun 9. päivänä. Kyseessä on virallinen vapaapäivä, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden miniloman viettoon kotimaassa.

0

Mahdollisuus pitkään viikonloppuun

Helatorstaista on varsin helppo muodostaa pidennetty viikonloppu ja monet ottavatkin arkipyhää seuraavalle päivälle vielä ylimääräisen vapaapäivän, jonka myötä käytössä on mukavat neljä vapaapäivää kiireisen arjen keskellä.

Helatorstaita vietetään tänä vuonna 9.5.2024.

Moni hyödyntää pidemmän viikonloppuvapaan kotimaan matkailuun ja mikä parasta: kotimaisista kaupungeista esimerkiksi Helsingissä on helatorstain aikaan ainakin lähestulkoon kesä.

Helatorstai on hyvä ajankohta viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Jos matkustat lasten kanssa, varmista, että hotellista tai sen lähialueilta löytyy lapsille sopivia aktiviteetteja. Helsingin suosituista matkakohteista esimerkiksi 26. huhtikuuta kautensa aloittava Linnanmäen huvipuisto on loistava koko perheen kohde.

Mikäli haluat nauttia minilomasta myös hotellin omissa tiloissa, kannattaa valita hotelli, josta löytyy kylpylä- ja wellness-palveluita. Monet hotellit tarjoavat hierontaa, saunomismahdollisuuksia, allasosastoja ja muita rentouttavia aktiviteetteja. Lisäksi hotelleista löytyy usein ravintoloita, joissa voi nauttia laadukkaista ruokaelämyksistä.

Mikäli haluat yhdistää kaupunkiloman ja luonnonläheisen elämyksiä, kannattaa puolestaan valita sellainen hotelli, joka sijaitsee lähellä ulkoilumaastoja ja retkeilyreittejä ja josta on lisäksi hyvät kulkuyhteydet suosittuihin aktiviteetteihin. Helsingistä löydät myös runsaasti luonnonkauniita kohteita, joissa voi nauttia ulkoilmasta ja retkeilystä. Monet näistä kohteista ovat todella näyttäviä jo toukokuun lopulla.

Suosituimmat hotellit täyttyvät myös helatorstaiviikon aikaan nopeasti ja hotellivarauksen kanssa kannattaakin olla liikenteessä nopeasti.

Varaa helatorstaiviikon hotelliyöt VALOssa

20 % alennus toukokuun hotelliöistä!

Varaa toukokuun hotelliyöt 20 % alennuksella web appimme kautta.

Tutustu kampanjaan

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Olemme listanneet tähän tekstiin lukuisia loistavan hotellin valintakriteerejä. Tiesitkö että VALO Hotel Helsinki täyttää näistä kriteereistä kaikki? VALOsta löydät mm. seuraavat palvelut ja ominaisuudet kätevästi saman katon alta.

Ihana wellness-alue ja hirsisaunat: VALO Hotel & Workin kattotasolla sijaitseva wellness-alue on omiaan rentoutumiseen hirsisaunojen löylyissä ja altaissa. Talon sisältä löydät lisäksi monipuolisen kuntosalin sekä Flexuksen tarjoamat hierontapalvelut.

Modernit ja viihtyisät huoneet: Hotellin huoneet ovat moderneja ja viihtyisiä, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmainen WiFi, taulu-tv ja ilmastointi.

Keskeinen sijainti: VALO Hotel & Work sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Helsingin keskustaa. VALOssa majoittuvilla on täten helppo pääsy moniin kaupungin nähtävyyksiin, kulttuuritarjontaan sekä ostosmahdollisuuksiin sekä omalla kulkuvälineellä että HSL:n tarjoaman julkisen liikenteen avulla.

Monipuoliset ravintolapalvelut: VALOsta löydät kaksi ravintolaa. Bistro ELOssa voit nauttia ravitsevasta lounaasta sekä herkullisesta illallisesta lähes koko viikon ajan. Tunnelmallinen Lounge & Bar SUO on puolestaan auki perjantaina sekä lauantaina kello yhteen saakka. Kattotasolta löydät puolestaan Helsingin upeimpiin terasseihin lukeutuvat Rooftop Terracen.