Flexuksen kokemuksia VALO Workin tiloista

“Mielestäni tilat sopivat kaiken kokoisille yrityksille, varsinkin pienemmille firmoille jotka eivät tarvitse joka päivä toimistoa käyttöönsä. VALOlta pystyy joustavasti varaamaan huoneita lyhyeen sekä pitkäaikaiseen käyttöön.”

0

Flexuksen lyhyt esittely

Flexus Terveyspalvelut on hierontaa, osteopatiaa sekä henkilökohtaista valmennusta tarjoava yritys Helsingissä. Yrityksellä on Helsingissä kaksi toimipistettä, jotka sijaitsevat Töölössä sekä VALO Hotel & Workin tiloissa Ruskeasuolla.

Terveyspalveluihin erikoistuneen yrityksen viihtyminen VALOssa on sekä mainio osoitus tilojemme monikäyttöisyydestä että erittäin mielenkiintoinen aihe asiakastarinalle. Tästä syystä päätimmekin haastatella Flexuksen urheiluhierojaa Tapio Kiurua.

Yhteistyön alku ja sujuvuus VALO Workin kanssa

Ensimmäinen mielenkiintoinen kysymys Flexuksen kohdalla kohdistuu siihen, miten tällaisella toimialalla toimiva yritys on päätynytperustamaan toimipisteensä juuri VALO Workiin, joka on kenties tullut enemmän tunnetuksi toimistotyöntekijöiden tukikohtana.

“Olimme jonkin aikaa etsineet uusia tiloja toimintamme laajentamiseen kun tuli mahdollisuus tutustua VALOn tarjoamiin tiloihin. Uuden hotellin hienot tilat, jossa on harmoninen tunnelma, luovat mukavan työympäristön, joten päätös oli helppo aloittaa toiminta juuri täällä”, Kiuru avaa.

Monelta muulta yritykseltä saadun palautteen tavoin VALO Workin tilat sekä henkilökunta keräävät urheiluhierojalta kiitosta etenkin joustavuudestaan sekä yrityksen tarpeiden huomioinnista.

“Palvelun pyörittäminen toisen tiloissa vaatii tietysti yhteistyötä. VALOn henkilökunnan kanssa asioista sopiminen on toiminut erittäin joustavasti ja meidän tarpeet on otettu hyvin huomioon.”

Terveydenhuollon ammattilaisen tarpeet työtilojen suhteen poikkeavat monelta osin huomattavasti esimerkiksi normaalin toimistotyöntekijän arjesta, mutta tämä ei Kiurun mukaan ole ollut ongelma.

Koska VALO Workin pääasiallinen asiakaskunta koostuu pitkälti niin sanottua päätetyötä tekevistä henkilöistä, pystyy Flexus tarjoamaan jotain normaalista arjesta poikkeavaa myös heille.

“VALO Workin siisti ja rauhallinen huone mahdollistaa erinomaisesti rentouttavan hierontakokemuksen. On kiva tarjota muille VALOssa työskenteleville mahdollisuus irtautua töistä hetkeksi huoltamaan kehoaan.”

Tässä vaiheessa onkin hyvä hetki todeta, että Flexuksen tarjoamat terveydenhuollon palvelut Mannerheimintiellä ovat kaikkien halukkaiden käytettävissä. Palvelut ja hinnastot löytyvät Flexuksen nettisivuilta, josta voi myös varata aikoja.

Lounas kerää (jälleen) erityiskiitokset

VALO Workin tilat ovat keränneet aiemmissa asiakaskokemushaastatteluissa paljon kiitosta sekä tunnelmastaan että rauhallisuudestaan. Myös Kiurun kohdalla nämä seikat nousevat esiin haastattelun aikana.

Erityiskiitoksen kerää puolestaan jälleen kerran Bistro ELOn laadukas buffet-lounas, joka tuntuu saavan oman mainintansa kaikissa tekemissämme haastatteluissa.

“Tunnelma VALOssa on rauhallinen ja inspiroiva. Pidän luonnonläheisestä sisustuksesta ja monipuolisista mahdollisuuksista tehdä töitä ja rentoutua. Bistro Elon lounas on myös poikkeuksellisen hyvä. Ei väliä mitä ruokaa on tarjolla, niin joka kerta se on erinomaista”, Kiuru summaa.

Tilojamme pitkään käytännössä testaamaan päässyt Kiuru suosittelee VALO Workin palveluja lämpimästi myös muille yrityksille.

“Mielestäni tilat sopivat kaiken kokoisille yrityksille, varsinkin pienemmille firmoille jotka eivät tarvitse joka päivä toimistoa käyttöönsä. VALOlta pystyy joustavasti varaamaan huoneita lyhyeen sekä pitkäaikaiseen käyttöön.”

Tutustu VALO Workin tiloihin ja ratkaisuihin

Etsitkö toimitilaratkaisua yrityksellesi? Ilmoittaudu VALO Workin ilmaiselle tutustumiskäynnille.