EDCOn kokemuksia VALOn kokous- ja tapahtumatiloista

“Mikäli etsitte business-tyyppistä hotellia Helsingistä tapahtumien tai kokousten järjestämistä varten, tämä on varmasti oikea paikka. Mitä ikinä haluatkaan järjestää, ota yhteyttä VALOon, niin he kyllä järjestävät sen.”

0

EDCOn lyhyt esittely

EDCO Eindhoven B.V. on alankomaalainen vuonna 1978 tuonti- ja vientiyhtiöksi perustettu maailmanlaajuinen kauppayhtiö, jonka toiminta keskittyy moniin eri kohderyhmiin, joita ovat esimerkiksi suurjakelijat, jälleenmyyjät, ketjumyymälät, luettelokauppiaat, varastot ja vähittäiskaupat.

Yrityksen tuotevalikoima koostuu yli 20 000 tuotteesta. Heiltä löytyy kotitaloustuotteita, elektroniikkaa, puutarha-, polkupyörä-, urheilu- ja sesonkitarvikkeita, leluja, työkaluja, auto- ja kuorma-autotarvikkeita sekä erilaisia lisenssituotteita. Yrityksen tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. Bestway, Dunlop, Grundig, Slazenger, No Fear, Stanley, UMBRO ja Dirt Devil.

Millaisen tapahtuman EDCO järjesti VALOn tiloissa?

EDCO Eindhovenin tuotteita esillä VALOn tapahtumatiloissa

Toukokuun puolivälissä EDCO:n edustajat järjestivät kolmipäiväisen myyntitapahtuman VALO Hotel & Workin tapahtumatiloissa ja saimmekin kunnian haastatella Alankomaista Suomeen saapuneen yrityksen Suomen markkinoista vastaavaa Jari van den Broekia.

“Järjestimme road shown nykyisille ja uusille potentiaalisille asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa, että kuljetimme 3 lavaa huipputuotteitamme VALO Hotel & Workin tiloihin ja esittelimme niitä meille varatuissa esittelytiloissa. Tämän jälkeen kutsuimme asiakkaita tutustumaan tuotteisiin painapäälle”, kuvailee van den Broek.

Jarin lisäksi EDCO:n edustajista paikalla oli Audrey Broekmeulen, jonka toimenkuvaan kuuluu vastata uusista asiakkuuksista koko Euroopan alueella.

Miten tapahtuma päädyttiin järjestämään nimenomaan VALOn kokous- ja tapahtumatiloissa?

Kun puhutaan kansainvälisistä suuryrityksistä, jotka tulevat Suomen ulkopuolelta, kohdistuu mielenkiinto siihen, miten tapahtuma päädyttiin järjestämään nimenomaan VALOssa.

“Etsimme liikematkustamiseen suunniteltua hotellia Helsingistä ja VALO onnistui herättämään huomiomme. Avoin ilmapiiri ja suuret tilat olivat täydellinen yhdistelmä tämän tyyppiselle tapahtumalle”, kertoo van den Broek.

Valinta osoittautui lopulta hyväksi ja VALO saikin hollantilaisilta vierailta paljon positiivista palautetta useammankin eri osa-alueen puolella.

“Minusta VALO Hotel on täydellinen esimerkki siitä, millainen toimivan hotellin pitäisi olla. Tilat oli järjestetty täydellisesti ja ne vastasivat hyvin kaikkiin tarpeisiimme. Tapahtuman järjestämisen lisäksi meillä oli mahdollisuus nauttia hyvä lounas ja aamiainen saman katon alla. Yläkerrasta löytyvällä wellness-alueella oli puolestaan hyvä rentoutua työpäivän päätteeksi. Lisäksi VALOssa työskennellyt henkilökunta oli todella avuliasta ja palvelu oli korkeatasoista. Kaiken kaikkiaan vierailumme oli suuri menestys yritystasolla, ja nautin siitä todella paljon myös henkilökohtaisesti”, van den Broek jatkaa.

Tapahtumia VALOssa myös jatkossa

Positiivinen asiakaskokemus tarkoittaa van den Broekin mukaan myös pitkäaikaista yhteistyötä VALOn kanssa. EDCOn tavoitteena on järjestää myyntitapahtumia Suomessa vuosittain ja koska tapahtuman järjestelyt sujuivat VALOn kanssa niin hyvin, tullaan vastaavanlaisia tapahtumia järjestämään hyvin suurella todennäköisyydellä  nimenomaan VALOn tapahtumatiloissa.

Jari van den Broek suosittelee VALOa lämpimästi myös muille kansainvälisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita tapahtumien järjestämisestä Helsingissä.

“Mikäli etsitte business-tyyppistä hotellia Helsingistä tapahtumien tai kokousten järjestämistä varten, tämä on varmasti oikea paikka. Mitä ikinä haluatkaan järjestää, ota yhteyttä VALOon, niin he kyllä järjestävät sen.”

Kokous- ja tapahtumatilat Helsingissä

Suunnitteleeko yrityksenne tapahtuman tai kokouksen järjestämistä Helsingissä? Tutustu VALOn kokous- ja tapahtumatiloihin ja löydä juuri teille soveltuva vaihtoehto.

TUTUSTU TILOIHIN