Creativin kokemuksia VALO Workista

”Tilojen esteettisyys, VALOn wellness-alue saunoineen ja uima-altaineen, rooftop ja oma toimistohuone ovat asioita, joita arvostan VALOssa. VALO Workin henkilökunta ansaitsee erityismaininnan; todella ammattitaitoista ja helposti lähestyttävää porukkaa!” VALO Workin tämänkertaisessa asiakashaastattelussa vuoroon pääsee Creativin ja Beautybicin yrittäjä Virpi Mölsä.

0

Creativin yritysesittely

Creativ Digital Marketing  on digitaalinen markkinointitoimisto, joka auttaa erityisesti pienyrityksiä, pk-yrityksiä sekä start-up -yrityksiä markkinoinnissa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Olemme erittäin asiakasystävällinen ja ratkaisukeskeinen toimisto laajalla markkinoinnin palveluvalikoimalla. Meiltä taipuu hakukonemarkkinointi, -optimointi, somemainonta, sisällöntuotanto sekä markkinoinnin strategioiden suunnittelu”, näin kuvailee yritystään Creativin perustaja Virpi Mölsä.

Miten Creativ päätyi VALO Workiin?

Digitaaliseen markkinointiin erikoistuneille yrityksille on tätä nykyä varsin tyypillistä, että töitä voi tehdä käytännössä mistä tahansa ja mihin aikaan vain. Tämä pätee myös Creativin kohdalla. Monen muun verkossa toimivan yrityksen tavoin, myös Creativilla alettiin ajan kuluessa kaipaamaan niin sanottua kiinteää toimipistettä, jossa työnteon lisäksi on mahdollista hoitaa esimerkiksi asiakastapaamisia. Tämä oli myöskin pääasiallinen syy sille, miksi Creativ päätyi VALO Workkiin.

”Creativ on liikkuva toimisto ja teemme töitä käytännössä kaikkialta, missä vain verkkoyhteys toimii. Jossain vaiheessa tuntui kuitenkin siltä, että olisi mukava saada tukikohta, jonne voi välillä ”mennä töihin” ja tavata asiakkaita livenä. VALO vaikutti esteettiseltä ja trendikkäältä paikalta, jossa on viihtyisä tehdä töitä. Myös toinen yritykseni, ihonhoitokonsepti Beautybic, tarvitsi tiloja ja näin saimme sovittua VALOn kanssa meidän tarpeisiimme sopivan ja molempia yrityksiä hyödyttävän toimistohuoneen.”

VALO Workin työtiloja Creativ käyttää vaihtelevasti, mutta kuitenkin säännöllisesti.

”Meillä on kerran ollut viisikin henkilöä minitoimistossamme, kun eri yritystemme työntekijät ja harjoittelijat sattuivat samoihin aikoihin toimistolle. Creativ on edelleen liikkuva toimisto ja töitä tehdään välillä mm. Espanjasta käsin, mutta Suomessa ollessamme me, eli tiimimme 2 työntekijää, käymme toimistolla noin 1-2 kertaa viikossa.”

Työtilojen käyttö

Creativ aloitti VALOn työtilojen käytön omilla työhuoneilla, mutta ajan kuluessa yhteisölliset coworking-tilat ovat nousseet yrityksen työntekijöiden suosikiksi.

”Alkuun viihdyimme paljon toimistohuoneessamme, jossa edelleenkin pidämme videopalaverit, mutta viime aikoina Work Lounge on ollut mieluisin paikka työskentelylle. VALOa, kahvia, vichyä, pistokkeita – niiden avulla työpäivä luistaa! Tähän mennessä olemme myös pitäneet yhdet afterworkit VALOn rooftop-terassilla. Ja hotellissa kun ollaan, niin mahdollisuus syödä täyttävä hotelliaamiainen Bistro ELOssa saa päivän hyvin käyntiin.”

Monipuolisten ja viihtyisien tilojen lisäksi VALO saa Creativin ja Beautybicin yrittäjältä kiitosta henkilökuntansa osalta.

”Tilojen esteettisyys, VALOn wellness-alue saunoineen ja uima-altaineen, rooftop ja oma toimistohuone ovat asioita, joita arvostan VALOssa. VALO Workin henkilökunta ansaitsee erityismaininnan; todella ammattitaitoista ja helposti lähestyttävää porukkaa!”

Virpi Mölsä suosittelee VALO Workia lämpimästi myös muille työtilaratkaisua pääkaupunkiseudulla pohtiville:

”VALOssa on mukava tunnelma, ja sinne on helppo saapua niin autolla kuin julkisilla, minkä vuoksi sijainti on monelle asiakkaalle ideaali. VALO järjestää myös erilaisia verkostoitumistapahtumia ja täällä työskennellessä on helppo tutustua myös muiden yritysten edustajiin. Omaan rauhaan on kuitenkin myös hyvä mahdollisuus. Neuvottelutiloja on saatavissa, tapahtumien järjestäminen onnistuu ja asiakkaiden kanssa voi lounastaa tiloissa. Ja VALO piffaa kahvit. Creativ suosittelee lämpimästi!”

Löydä sopiva työtilaratkaisu VALO Workista