Case SPOT: Suomen ensimmäinen ’yhdessä erikseen’ tapahtuma

VALO Hotel & Work mahdollistaa turvallisen tapahtumapaikan, jossa voit toteuttaa tapahtuman yhtäaikaa livenä, hybridinä ja virtuaalina. SPOT Ry toteutti VALOssa upean gaalansa.

VALO Hotel mahdollistaa turvallisen tapahtumapaikan, jossa voit toteuttaa tapahtuman yhtäaikaa livenä, hybridinä ja virtuaalina.

Tämä ainutlaatuinen konsepti toteutettiin ensimmäisenä Suomessa VALOn tiloissa 18.2.2021 SPOT Awards -gaalana, jossa osallistujat seurasivat valopihalla järjestettyä gaalaa omista työhuoneistaan striimin kautta.

“VALO toimii innovatiivisena tapahtumapaikkana asiakkailleen. Onnistuimme järjestämään yhdessä SPOT Ry:n kanssa upean tapahtuman koronaturvallisesti. VALOn tilat mahdollistavat ainutlaatuiset puitteet etätapahtumien järjestämiseen”, kertoo VALOn myyntijohtaja Miia Antila.

“Puitteet oli huikeat erikoiseen tapahtumaan! Saimme järjestettyä turvallisen tapahtuman korona-aikana, sillä VALOn puolelta kaikki oli hoidettu tyylikkäästi ja asiantuntevasti.” , kehuu SPOT Ry:n puheenjohtaja Risto Oksanen.

Hotellin sisäpiha valopiha toimi gaalan päänäyttämönä ja vieraat juhlistivat iltaa turvallisesti hotellihuoneissa. Illan ohjelma striimattiin huoneisiin, joten juhlavieraat pääsivät seuraamaan ohjelmaa turvallisesti 2 henkilön huoneissa. Huoneet valikoitiin niin, että kaikilla oli näköyhteys valopihalle ja näin he näkivät myös sisäpihan toisella puolella omissa huoneissaan juhlivia vieraita. Kaikki pystyivät ottamaan katsekontaktia ja kohottamaan juhlamaljaa toisilleen. Illallinen tarjoiltiin suoraan huoneisiin, joissa oli valmiina juhlakattaus ja huoneiden minibaareista oli valmiiksi kylmät juhlajuomat. Ilmoittautumisen yhteydessä vierailla oli myös mahdollisuus varata gaalan päätteeksi majoittuminen eli näin ollen huone muutettiin majoituskäyttöön tapahtuman jälkeen.

Tutustu VALOn tapahtumien virtuaaliratkaisuihin!

Miltä sinun hybriditapahtumasi voisi näyttää VALOssa? Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä turvallinen ja inspiroiva tapahtuma.

VALON TAPAHTUMAT