Varausjärjestelmä kaatui avauskampanjan suuren kysynnän vuoksi

Pahoittelemme syvästi tapahtunutta. IT-tiimimme työskentelee täyttä vauhtia sivujen pystyyn saamiseksi.

0

Hotellimme avauksen kunniaksi tarjoamme ma 10.8 – pe 21.8 yhteensä yli 1000 hotelliyötä, joilla voi majoittua heti avajaisten aikaan hintaan 1, 10 tai 20 €. 

Kampanjan suuren suosion vuoksi kuitenkin hotellin varausjärjestelmä kaatui jo ensimmäisillä minuuteilla. ”Emme osanneet odottaa aivan näin kovaa innostusta. Pyrimme saamaan sivut pystyyn taas mahdollisimman pian, jotta euron yöt löytävät omistajansa,” kommentoi VALO:n markkinointijohtaja Jonathan Heino.

Sivujen suuren kävijämäärän vuoksi myös normaalihintaisten hotelliöiden varaus kaatui. Tässä vaiheessa on hyvin epätodennäköistä, että saamme varausjärjestelmän toimimaan vielä tämän päivän aikana. Tältä päivältä euron hotelliyön myynti on loppu. Tiedotamme heti, kun saamme lisätietoa tilanteesta.

Kampanja jatkuu aina 21.8. saakka. Joka arkipäivä hotellin sosiaalisen median kanavissa julkaistaan päivän hinta (1, 10 tai 20 €) ja kampanjakoodi. Hotellin Instagram ja Facebook -tilien tarinoita kannattaakin seurata nyt huolella. Tileillä kerrotaan myös, kun sivut ovat taas toiminnassa.