Kylpylähotelli & Spa Helsingin ytimessä

Varaa kylpylä

Kylpylähotelli & Spa Helsingin ytimessä

Nauti hirsisaunojen löylyistä, pulahda avantoon kattoterassilla ja virkistäydy kuntosalilla. Wellness-alueeltamme löydät unohtumattomia kokemuksia. Kattokerroksesta löytyy höyrysauna, takkahuone, rentoutumisallas, poreallas, kylmäallas, perinteisiä saunoja, hirsisaunoja sekä monipuolinen kuntosali.

Sisäänpääsy

Kylpylä majoittujille

Sisäänpääsy wellness-alueelle on saatavilla kaikkiin VALOn huoneluokkiin. Hotelliöitä varattaessa voit itse valita sisäänpääsyyn oikeuttavan hintaluokan varausmoottorissamme.

Kylpylä ulkopuolisille

VALOn wellness-alue on avoin myös muille kuin majoittujille saatavuuden mukaan.

Wellness-alue on avoinna toistaiseksi maanantaista sunnuntaihin klo 8-23. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat: https://valo.fi/aukioloajat/

Hinta 30 €/hlö

Varaa kylpylä

Nauti & Rentoudu
hiihtoloma-valohotelwork

Tietopankki

Hiihtoloma 2024 – Mitä tehdä hiihtolomalla Helsingissä?

Jokainen Suomalainen tietää sen tunteen kun kaamos kiukuttaa ja mieli on apea. Tuon pimeän ja harmaan ajanjakson perään hiihtoloma saa elämän taas tuntumaan elämisen arvoiselta. Ota siitä täydellä teholla kaikki irti! Tässä meidän vinkit tulevaan hiihtolomakauteen! 🙂

Workcation & Staycation

Tietopankki

Workcation & Staycation – 9 kysytyintä kysymystä

Suomeenkin on viime aikoina rantautuneet englannin kielestä muovautuneet termit “workcation” sekä “staycation”. Nämä molemmat viittaavat lomailuun, mutta ne tarkoittavat kuitenkin eri asioita. Tässä artikkelissa pureudumme nyt workcationiin ja staycationiin ja vastaamme yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin näihin aiheisiin liittyen.

Kaksi naista Helsingin juhlaviikot -tapahtumassa kesällä 2023

Nähtävyydet, Tietopankki

Helsingin nähtävyydet -Missä Helsingissä kannattaa käydä?

Helsingin lumoava merenrantamiljöö yhdistyy kaupungin sykkeeseen, tarjoten unohtumattomia elämyksiä niin kulttuurinnälkäisille matkailijoille kuin kaupunkiseikkailuja kaipaaville. Tutustu tämän artikkelin avulla tähän ainutlaatuiseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät perinteikkyys sekä moderni nykyaikaisuus.

Rentoudu Saunassa ja Wellness -alueella kaikkina vuoden ajanjaksoina!

Usein kysytyt kysymykset

Wellness-alue

Wellness-alueelle voi varata ajan kerran jokaista majoitusvuorokautta kohden, mikäli wellness-alueen sisäänpääsy on hankittu majoitusvarauksen yhteydessä. Jos siis yövyt VALOssa yhden yön ajan, voit varata wellness-alueelle yhden ajan, kahden yön majoituksiin voit varata kaksi aikaa, ja niin edelleen.

Avainsanat: spa, wellness, wellness-alue

Wellness-alueen aukiloloajat löydät täältä: https://valo.fi/aukioloajat/

Avainsanat: allasosasto, altaat, aukioloajat, sauna, spa, uima-allas, wellness-alue

Hotellin wellness-alueen sisätiloista löytyvät rentoutumisallas, perinteiset saunat sekä höyrysauna, tunnelmallinen lounge-alue ja monipuolinen kuntosali. Kattoterassilta löytyy kaksi käsinveistettyä hirsisaunaa, kylmä avanto ja lämmin poreallas. Voit lukea lisää wellness-alueesta täältä. Wellness-alue sijaitsee hotellin seitsemännessä kerroksessa.

Avainsanat: altaat, aukioloajat, sauna, spa, uima-allas, wellness-osasto

Wellness-alue on kaikkien VALOn vieraiden käytössä. Voit lukea lisää, ostaa sisäänpääsyn ja varata ajan täältä: https://valo.fi/wellness-ajanvaraus-2-0/

Avainsanat: sisäänpääsy, wellness-alue

Wellness-alueelta löytyy allasbaari, joka tarjoaa virkistäviä juomia ja pientä syötävää. Wellness-baari on auki perjantaisin ja lauantaisin klo 16-23.

Avainsanat: allasbaari, aukioloajat, juoma, ruoka, wellness-alue

Yksityistilaisuksia wellness-alueella voit tiedustella myyntipalvelustamme: meetings.helsinki@valo.fi / 010 340 4000.

Avainsanat: kokous, saunailta, wellness-alue, yksityistilaisuus

Poreallas +34°C,  Kylmäallas +8°C,  Sisäallas +30°C

Avainsanat: altaat, Lämpötila

Pyyhkeet sisältyvät jokaiseen VALO Hotelin huoneluokkaan. Comfort- ja Deluxe huonetyypeistä löytyy lisäksi kylpytakit ja tossut. Smart-huoneetyypeissä ja Work-jäsenenä kylpytakin ja tossut voi lunastaa hotellin vastaanotosta hintaan 15 € (sis. alv).

Avainsanat: Hotelli, Lisäpalvelut

Sisäänpääsy wellness-alueelle sisältyy kaikkiin huonevarauksiin, joihin on valittu varattaessa pääsy alueelle. Deluxe huoneisiin sisältyy aina pääsy wellness-alueelle. Sisäänpääsy alueelle hotellin ulkopuolisille vieraille on 30€/hlö saatavuuden mukaan. Wellness-alueeseen voit käydä tutustumassa tarkemmin tästä linkistä.

Avainsanat: Jäsenyys, kuntosali, Lisäpalvelut

Kuntosalin käyttömahdollisuus sisältyy kaikkiin Smart-, Comfort- ja Deluxe-huoneluokkien varauksiin. Kuntosalin käyttö kuuluu lisäksi tietyin rajoituksin VALO Work -jäsenyyksiin. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 7-22.

Avainsanat: Hotelli, kuntosali, Lisäpalvelut

Sisältöä ei löydy