Kylpylähotelli & Spa Helsingin ytimessä

Varaa kylpylä

Kylpylähotelli & Spa Helsingin ytimessä

Nauti hirsisaunojen löylyistä, pulahda avantoon kattoterassilla ja virkistäydy kuntosalilla. Wellness-alueeltamme löydät unohtumattomia kokemuksia. Kattokerroksesta löytyy höyrysauna, takkahuone, rentoutumisallas, poreallas, kylmäallas, perinteisiä saunoja, hirsisaunoja sekä monipuolinen kuntosali.

Sisäänpääsy

Kylpylä majoittujille

Sisäänpääsy wellness-alueelle on saatavilla kaikkiin VALOn huoneluokkiin. Hotelliöitä varattaessa voit itse valita sisäänpääsyyn oikeuttavan hintaluokan varausmoottorissamme.

Kylpylä ulkopuolisille

VALOn wellness-alue on avoin myös muille kuin majoittujille saatavuuden mukaan.

Wellness-alue on avoinna toistaiseksi maanantaista sunnuntaihin klo 8-23. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat: https://valo.fi/aukioloajat/

Hinta 30 €/hlö

Varaa kylpylä

Nauti & Rentoudu
Helsinki raitiovaunu

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelu 2024

Me suomalaisethan rakastamme sitä, kun pääsemme ottamaan mittaa rakkaasta naapurimaastamme Ruotsista. Tässä piileekin maaottelun hienous! Koska urheilijat panevat kentällä varmasti parastaan, myös kannustuksen on syytä onnistua. Tänä vuonna saamme kotikenttäedun ja pääsemme kannustamaan joukkojamme Helsinkiin joten otetaanhan siitä kaikki saatavamme irti!

Helsinki

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

PMMP – KOKO SHOW Olympiastadionilla

Tänä kesänä Hotelli VALOn lähialueella tapahtuu jälleen jotain erityistä, kun PMMP ottaa haltuunsa Helsingin legendaarisen Olympiastadionin! Kyllä, kuulitte oikein, PMMP tekee paluun! Stadionkeikkaa odotellessa voisimme hieman perehtyä PMMP:hen ja siihen, miksi tämä odotettu paluukeikka on niin merkittävä suomalaisen musiikin näkökulmasta. Hyppää mukaan fiilistelemään!

Kolme naista kuvattuna Flow Festivaleilla

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Flow festival 2024

Kesä on Helsingissä aina täynnä elämää, mutta mikään ei vedä vertoja Flow Festivalin tuomalle energialle. Vuosi toisensa jälkeen tämä ikoninen festivaali houkuttelee musiikin, taiteen ja kulttuurin ystäviä nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmastaan. Flow Festival 2024 on kokemus, joka on koettava itse. Valmistaudu siis uppoutumaan festivaalihumuun ja kokemaan Helsingin kesä parhaimmillaan.

Rentoudu Saunassa ja Wellness -alueella kaikkina vuoden ajanjaksoina!

Usein kysytyt kysymykset

Wellness-alue

Wellness-alueelle voi varata ajan kerran jokaista majoitusvuorokautta kohden, mikäli wellness-alueen sisäänpääsy on hankittu majoitusvarauksen yhteydessä. Jos siis yövyt VALOssa yhden yön ajan, voit varata wellness-alueelle yhden ajan, kahden yön majoituksiin voit varata kaksi aikaa, ja niin edelleen.

Avainsanat: spa, wellness, wellness-alue

Wellness-alueen aukiloloajat löydät täältä: https://valo.fi/aukioloajat/

Avainsanat: allasosasto, altaat, aukioloajat, sauna, spa, uima-allas, wellness-alue

Hotellin wellness-alueen sisätiloista löytyvät rentoutumisallas, perinteiset saunat sekä höyrysauna, tunnelmallinen lounge-alue ja monipuolinen kuntosali. Kattoterassilta löytyy kaksi käsinveistettyä hirsisaunaa, kylmä avanto ja lämmin poreallas. Voit lukea lisää wellness-alueesta täältä. Wellness-alue sijaitsee hotellin seitsemännessä kerroksessa.

Avainsanat: altaat, aukioloajat, sauna, spa, uima-allas, wellness-osasto

Wellness-alue on kaikkien VALOn vieraiden käytössä. Voit lukea lisää, ostaa sisäänpääsyn ja varata ajan täältä: https://valo.fi/wellness-ajanvaraus-2-0/

Avainsanat: sisäänpääsy, wellness-alue

Wellness-alueelta löytyy allasbaari, joka tarjoaa virkistäviä juomia ja pientä syötävää. Wellness-baari on auki perjantaisin ja lauantaisin klo 16-23.

Avainsanat: allasbaari, aukioloajat, juoma, ruoka, wellness-alue

Yksityistilaisuksia wellness-alueella voit tiedustella myyntipalvelustamme: meetings.helsinki@valo.fi / 010 340 4000.

Avainsanat: kokous, saunailta, wellness-alue, yksityistilaisuus

Poreallas +34°C,  Kylmäallas +8°C,  Sisäallas +30°C

Avainsanat: altaat, Lämpötila

Pyyhkeet sisältyvät jokaiseen VALO Hotelin huoneluokkaan. Comfort- ja Deluxe huonetyypeistä löytyy lisäksi kylpytakit ja tossut. Smart-huoneetyypeissä ja Work-jäsenenä kylpytakin ja tossut voi lunastaa hotellin vastaanotosta hintaan 15 € (sis. alv).

Avainsanat: Hotelli, Lisäpalvelut

Sisäänpääsy wellness-alueelle sisältyy kaikkiin huonevarauksiin, joihin on valittu varattaessa pääsy alueelle. Deluxe huoneisiin sisältyy aina pääsy wellness-alueelle. Sisäänpääsy alueelle hotellin ulkopuolisille vieraille on 30€/hlö saatavuuden mukaan. Wellness-alueeseen voit käydä tutustumassa tarkemmin tästä linkistä.

Avainsanat: Jäsenyys, kuntosali, Lisäpalvelut

Kuntosalin käyttömahdollisuus sisältyy kaikkiin Smart-, Comfort- ja Deluxe-huoneluokkien varauksiin. Kuntosalin käyttö kuuluu lisäksi tietyin rajoituksin VALO Work -jäsenyyksiin. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 7-22.

Avainsanat: Hotelli, kuntosali, Lisäpalvelut

Sisältöä ei löydy