KOVAa arkea VALOssa: VK18

Tervetuloa seuraamaan KOVAa arkea VALOssa -blogin ensimmäistä osaa. Kukapa olisi parempi kertomaan arjesta palvelutuottajan tiloissa kuin asiakas itse? Let’s go viikko 18!

0

Tervetuloa seuraamaan KOVAa arkea VALOssa -blogia. Ideana on käydä läpi pääosin tekstimuodossa miten KOVAn Matti Orava elää työarkeaan VALOn tiloissa. Pohjustuksena sanottakoon, että KOVA löysi VALOn maaliskuussa 2021, joten olemme eläneet täällä myös rajoitusten määräämää arkea. Olemme Office-asiakkaina, joten valtaosa työstä tehdään omassa huoneessa nauttien talon palveluista. Kukapa olisi parempi kertomaan arjesta palvelutuottajan tiloissa kuin asiakas itse? Let’s go!

Tehtävän kuvaus: Yhteistyökumppanuuksien solmiminen, suunnittelu sekä ylläpitäminen.

Viikko 18 – Huone 220

Viikko sisältää: 15 palaveria, joista 11/15 yhdessä yhteistyökumppaneiden tai potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Viikko alkaa palaverilla uuden kumppanimme Ruokaboksin kanssa palaverissa. Käymme yhdessä läpi loppuviikon aktiviteetit sekä sisällöt. Seuraavana vuorossa sisäistä palaveria ja tämän jälkeen KAMK League of Legends tapahtuman osallistumiseen liittyvää palaveria. Rapupasta lounaaksi ja klo 18:00 eteenpäin menee hyvin kahvin voimalla. Maanantai ei tuntunut niin maanantailta.

Tiistaina käytiin läpi Ernon (VALOn yksi mestareista) kanssa läpi tulevaisuutta yhdessä ja suunniteltiin askelmerkkejä vielä ennen kesää ja tämän kuun muutoksiin liittyen. Voi olla, että VALOn sisältä löytyy kohta pelitila, jota voi hyödyntää sekä Workin, että Hotellin asiakkaat. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tämän lisäksi käytiin läpi kuun lopussa oleva bootcamp – siirrettiin tämän viikon bootcamp kesäkuulle (kiitos vielä joustavuudesta) sekä katsottiin miten voisimme tämän vuoden aikana luoda mukavia kokemuksia koko VALOn asiakaskunnalle sekä henkilökunnalle!

Tämän jälkeen käytiin yhdessä Lakon tiimin kanssa läpi hänen kanssaan tehtyä striimiä ja ihailtiin tuloksia. Jos joku ei siis vielä tiedä niin LAKKO kävi toissa viikolla VALOlla striimaamassa KOVA x Power x Lakko -yhteistyöstriimin. Tähänkin tarkoitukseen löydettiin täydellinen tila, jonne saatiin kohtalaisen kokoinen striimisetup pystytettyä sekä kiinteä kaista, jotta pystyttiin laadukas lähetys lähettämään. Taisi kyseinen mestari myös yöpyä täällä ja nauttia aamupalasta. Sää oli hyvinkin lonkero, mutta juoma edelleen kahvi. VALOn Valoseinä voisi itseasiassa sädepäivinä toimia jopa Hartwallin mainosseinänä, sillä lonkerokeliä saa ihailla kohtalaisen monesta ikkunaruudusta. Teippaukset ikkunaan ja logo keskelle niin näillä keleillä olisi aina täysi lonkerolasi maalattu maisemaan.

Keskiviikosta jäi itselle mieleen paljon sisäisten juttujen edistämistä sekä BRISKET. Jos ette muuten käy VALOlla lähitulevaisuudessa niin vähintään suosittelen pitämään silmällä sivua: https://bistroelo.fi/ ja kun löydätte sieltä sanan ”BRISKET” niin suuntaatte kohti Mannerheimintie 109, istutatte itsenne penkkiin ja nautitte. Jos ette tykkää niin otan vastaan valitukset osoitteeseen matti@kova.gg.

Torstai ja perjantai meni edelleen lonkerokelissä. Tällä kertaa viikon pääsi päättämään myös vähän aiemmin – jo 14:30 aikaan. Matti myöhäsenä kävin kysymässä myös VALOn Teslaa viikonlopuksi, mutta vähemmän yllättäen joku suunnitelmallisempi ihminen saa nauttia Teslan kyydeistä tämän viikonlopun ja minä saan tyytyä muihin vaihtoehtoisiin ratkaisuihin.

Sanat, joita olisi hyvä ymmärtää:

Bootcamp (pelaamisessa, mun silmissä) = Harjoitellaa joukkueen (ja valmentajan) kanssa pelillisiä asioita, tutustaan paremmin joukkuekavereihin, valmistaudutaan tuleviin turnauksiin sekä hiotaan taktiikoita yhdessä fyysisestä samassa paikassa.

Tartu KOVA Esportsin seuraajaetuihin!

Nappaa VALO Workin Office-jäsenyys etuhintaan tai yövy Helsingin tyylikkäimmässä hotellissa.

KOVAn edut