KOVAa arkea VALOssa: VK19

Tervetuloa seuraamaan KOVAa arkea VALOssa -blogia. Kukapa olisi parempi kertomaan arjesta palvelutuottajan tiloissa kuin asiakas itse? Let’s go viikko 19!

0

Tehtävän kuvaus: Yhteistyökumppanuuksien solmiminen, suunnittelu sekä ylläpitäminen.

Viikko 19 – Huone 220

Viikko sisältää: 9 palaveria, joista 5/9 yhdessä yhteistyökumppaneiden tai potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Maanantai oli hyvin erilainen kuin yleensä maanantai, sillä noudimme Powerista viisi kappaletta pelitietokoneita sekä viisi kappaletta pelinäyttöjä. Lopullinen sijoituskohde kun saadaan käyttöön ensi viikolla niin nyt 220 seinustalla on kohtalainen kasa pahvilaatikoita, mutta hyvin tässä silti mahtuu töitäkin tehdä.

Tämän viikon mukavin päivä ehdottomasti oli keskiviikko kun vieraaksemme saapui Rohjeen kelloporukan neljä kaveria. Muutama saapui pk-seudulta ja muutama muualta Suomesta. VALOn tilat keräsivät valtavat kehut. Aluksi meinattiin pitää 4 tunnin tehokas asioiden edistämispalaveri huoneessa 220, mutta todettiin töiden olevan tehokkaampaa kuudelle ihmiselle toisessa tilassa. Vaihdettiin lennosta siis Kolo-nimiseen tilaan. Aamupäivä meni pirun mukavasti ja kellomarkkinoille saattaakin tämän vuoden puolella saapua jotain uutta ja erilaista. Ensi kerralla sovimme, että varataan jätkille huoneet ja mennään illaksi poreisiin vielä ihmettelemään maailman menoa.

Iltapäivällä ihmeteltiinkin tulevaa tilaamme täällä VALOssa, johon pitäisi ensi viikon aikana päästä muuttamaan. Mikäli joku haluaa tulla auttamaan niin kantoapua voitaisiin alustavasti tarvita keskiviikkona 19.5. Jälkipelit pitäisi onnistua viimeistään loppuviikosta! Tosiaan VALOlle ollaan yhteistyössä tekemässä pelitilaa, jota on mahdollista hyödyntää muidenkin kuin KOVAn organisaation jäsenien. Tästä toki lisää myöhemmin.

Tällä viikolla en valitettavasti lounassuositusta pysty antamaan kun meni sen verran sekavasti aikataulut etten lounaalle ehtinyt, mutta aamupalaa suosittelen kyllä sitäkin enemmän – koe ja ihastu.
Torstai sattuikin olemaan pyhäpäivä, ihme ja kumma itsekin sen muistin enkä saapunut VALOlle tekemään töitä – en tehnyt niitä juuri myöskään kotona.
Perjantai onkin päivä, jolloin enemmän on statuspalavereita, joten siitä ei jäänyt ihmeemmin mainittavaa. Paitsi se, että kävin lounaspalaverissa Pasilassa. Sinne kauheessa kiireessä kollegan kyydillä ja takas itseasiassa tulikin dösä numero 23 (jossen väärin muista) toi miltein ovelta ovelle. Toki kelikin on kun morsian niin vois pyöräilyäkin jatkossa harkita.

– Matti Orava, KOVA

Tartu KOVA Esportsin seuraajaetuihin!

Nappaa VALO Workin Office-jäsenyys etuhintaan tai yövy Helsingin tyylikkäimmässä hotellissa.

KOVAn edut