VALO Work auttaa Notarecia laajentamaan Helsinkiin tulevaisuudessa

Notarecilla työn luonne vaatii tilat, joissa pystyy aidosti keskittymään rauhassa. VALO Workin yksityiset työhuoneet soveltuvat siksi erittäin hyvin Notarecin tarpeisiin.

0

Notarec on modernin rekrytoinnin, HR:n ja uravalmennuksen luottokumppani Oulusta. Yritys auttaa HR-työssä, rekrytoinnissa, työnantajakuvan kehittämisessä sekä työelämä- ja esimies-/johdon valmennuksissa.

Notarecin toimitusjohtaja Sofia Järnström pitää VALO Workia todella joustavana toimitilaratkaisuna heidän tarpeisiinsa.

“Meidän pääkonttorimme on Oulussa, mutta meillä on todella paljon asiakkaita Helsingissä, jonne tulee matkustettua kuukausittain. VALO Work toimii samaan aikaan työntekijöiden majoittumisessa, koulutuksissa ja työtiloina. Lisäksi tämä mahdollistaa sen, että kaiken voi tehdä yhdessä paikassa eikä kokoustiloja tarvitse varata eri puolilta Helsinkiä.” Sofia Järnström toteaa.

VALO Workissa on käytettävissä 422 yksityisen työhuoneen lisäksi yhteisiä työ- ja neuvottelutiloja.

Notarecilla työn luonne vaatii tilat, joissa pystyy aidosti keskittymään rauhassa. VALO Workin yksityiset työhuoneet soveltuvat siksi erittäin hyvin Notarecin tarpeisiin. Lisäksi koulutukset onnistuvat mainiosti joustavissa kokoustiloissa.

“Minulla on VALO Workista todella positiivinen mielikuva. Odotamme innolla, että se valmistuu. Se on meille todella helppo ratkaisu, koska matkustamme säännöllisen epäsäännöllisesti ja voimme tulevaisuudessa yhteistyön myötä joustavasti laajentaa Helsinkiin.” Järnström iloitsee.

www.notarec.fi

TUTUSTU WORK-JÄSENYYKSIIN