Suomen parhaaksi valittu myyntiorganisaatio valitsi VALO Workin toimitilakseen

LämpöYkkönen sai toimitilaratkaisut joustavalla työtilasopimuksella, jossa laskua kertyy vain todellisesta käytöstä.

0

Energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin erikoistunut LämpöYkkönen Oy valitsi Uudenmaan ulkopuolelta matkustaville ja osalle Uudellamaalla työskenteleville työntekijöillensä VALO Work Helsingin toimitilakseen.

VALO Work tarjoaa LämpöYkköselle toimitilaratkaisut joustavalla työtilasopimuksella, jossa laskua kertyy vain todellisesta käytöstä.

”Tämä vastaa hienosti tarpeisiimme. Saamme VALO Workin avulla juuri sen hetkisiin tarpeisiimme soveltuvat tilat käyttöömme ja maksamme tiloista vain käytön mukaan. Toimintamalli palvelee hyvin myös paljon matkustavia työntekijöitämme.”, LämpöYkkösen toimitusjohtaja Veli-Matti Hautakoski kertoo.

VALO:n monipuolisiin työtiloihin kuuluu 422 huonetta, joissa voi työskennellä joko omassa rauhassa tai tiimin kesken. Lisäksi työntekijöille ovat käytössä erilaiset yhteistilat, jotka sopivat yhtä lailla rauhalliseen keskittymistyöhön, yhdessä tekemiseen kuin rentoon kahvihetkeenkin.

VALO Workin helppokäyttöinen palvelu auttaa myös Lämpöykkösen työtilojen hallintaa. Yrityksen työntekijät hallitsevat varauksiaan sekä voivat hankkia palveluita VALO-sovelluksen kautta sekä hotelllin vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri.

Työntekijöille VALO on viihtyisä työympäristö kattavien palvelujen vuoksi. Samassa tilassa toimivan VALO Hotellin ravintolat, kokous- ja tapahtumapalvelut, pysäköintimahdollisuus sekä hyvinvointi-alue saunoineen ovat saatavilla VALO Work -jäsenille etuhintaan.

TUTUSTU YRITYSPAKETTEIHIN