Nappipodcastin kokemuksia VALOsta

”Vieraamme viihtyivät VALOssa jopa puoleen yöhön saakka ja meillä oli loistavat keskustelut. Suosittelen VALOa kohtaamispaikkana yrittäjille ja kaikille työelämän edustajille!”

0

Yrittäjä ja nykyään myös podcastia harrastuksenaan tekevä Joonas Ollila pitää VALOa loistavana työelämän kohtaamispaikkana. Joonas käy VALOssa tapaamassa asiakkaitaan ja tuttaviaan sekä syömässä Bistro ELOn maittavaa lounasta. Myös VALOn hirsisauna on tullut tutuksi. Edellisellä VALOn vierailulla Joonas oli äänittämässä podcast-jaksoa.

“Olimme suunnitelleet uutta Nappipodcast-jaksoamme ja saimme idean, että nauhoittaisimme sen VALOssa. Varasimme VALOsta huoneen ja otimme nauhoitusvälineet mukaan. Huone taisi olla muistaakseni Kolo-niminen neukkari. Hauska juttu oli, että huomasimme jälkeenpäin VALOssa olevan myös Podcast-studion, jonka voi vuokrata itselleen käyttöön!”

“Neuvotteluhuone Kolo toimi todella hyvin meille ja kahdelle vieraallemme. Saimme nauhoituksen tehtyä rauhallisessa ja viihtyisässä tilassa. Tämän jälkeen menimme vieraidemme kanssa saunomaan ja syömään. Mielestäni nämä huippufasiliteetit tekevät VALOsta loistavan kohtaamispaikan. Meidän vieraamme viihtyivät VALOssa jopa puoleen yöhön saakka ja meillä oli loistavat keskustelut. Suosittelen VALOa kohtaamispaikkana yrittäjille ja kaikille työelämän edustajille!”

VALOn Podcast Studion voi vuokrata omaan käyttöön 62 € (sis.alv) tuntihinnalla ja mukaan tarvitsee vain oman muistikortin tai tietokoneen. Podcast Studio sijaitsee VALOn 3.kerroksessa ja tilasta löytyy valmiina kolme mikrofonia, kolmet kuulokkeet sekä useita tuoleja. Tilasta löytyy myös oma henkilökohtainen wc.

Tutustu VALOn Podcast studioon