KOVA Esports VALOssa!

”VALO Hotel & Work edustaa kaikkea mitä KOVA Esports voisi tällä hetkellä unelmoida.”

0

VALO Workin yhteisöön on tullut mukaan KOVA Esports. Pelifirmana ja vaikuttajana parhaiten tunnettu yritys on ottanut haltuun koko VALOn ja käyttänyt aktiivisesti kaikkia talosta löytyviä palveluita.

”VALO Hotel & Work edustaa kaikkea mitä KOVA Esports voisi tällä hetkellä unelmoida.” Hehkuttaa Matti Orava KOVAlta.

Striimauksien lisäksi KOVA järjestää mm. erilaisia bootcamp-leirejä sekä pelitapahtumia, joissa VALOn harvinaiset työ-, hotelli- ja tapahtumatilat ovat tulleet tarpeeseen.

”Saimme juuri ensimmäisen koronaturvallisen bootcampin pidettyä, joissa jokaisella pelaajalla oli oma hotellihuone viikonlopun ajan sekä yhteinen iso pelitila, jossa pystyimme kuvaamaan kumppaneille markkinointimateriaalia sekä harjoittelemaan täysin ammattimaisesti”, jatkaa Orava.

KOVA on siirtänyt toimistonsa VALOn tiloihin ja kiittää erityisesti tilojen tyylikkyyttä.

”VALO Hotel & Work tukee vahvasti meidän ydinliiketoimintaa sekä kasvua, sillä tilat ovat hyvin joustavasti käytössä sekä visuaalisesti erittäin kauniita. Emme osaisi parempaa paikkaa kuvitella kasvavalle startup yrityksellemme kuin VALO, sillä täällä onnistuu majoittuminen, pelaaminen, kuvaaminen, rentoutuminen, syöminen sekä liikkuminen. Toki koronan takia osaa rajoitettu, mutta niistäkin infottu erinomaisesti.”

Videolla nähdään KOVAn bootcamp-viikonloppu VALOssa, joka sisälsi mm. työskentelyä Smart- ja Comfort-työhuoneissa, hotelliöitä, wellness-alueella rentoutumista, pelaamista Lähteikkö-tapahtumatilassa, kuvaukset valopihalla ja pisteenä i:n päällä VALOn Tesla.

”Videolla näkyy kuvaajamme Niklas Vuorenmäen silmin viikonloppu VALOlla hyvin autenttisella tavalla.”