Asiakaskokemuksia

Esa-Kekki-Lapland-Lodge-valowork

Ajankohtaista, Kokemuksia, Work

Lapland Lodgen perustaja Esa Kataisto viihtyy VALO Workin työtiloissa

Sarjayrittäjä, sijoittaja ja Lapland Lodgen perustaja Esa Kataisto kehuu VALO Workin työtiloja ja yhteisöllisyyttä. ”Täällä syntyy paljon hyviä keskusteluita muiden yrittäjien kanssa, verkostoituu ja syttyy uusia ideoita.”

sari-aalto-valohotelwork-aspect-ratio-1875-1665

Ajankohtaista, Coworking, Kokemuksia, Work

Sari Aalto kyllästyi kotitoimistoon ja siirtyi työskentelemään VALO Workiin

“Täällä on mukava ilmapiiri ja tilat ovat upeat! Nyt pääsen paremmin keskittymään työntekoon ja on myöskin mahtavaa kutsua tänne vieraita. VALOssa on niin laajat mahdollisuudet, että näen sieluni silmin miten kivaa täällä olisi järjestää tapahtumia!”

Laulajanakin tunnettu ja tätä nykyä Pliantin myyntipäällikkönä työskentelevä Roni Tran kuvattuna VALO Workin työtiloissa helmikuussa 2023

Ajankohtaista, Coworking, Kokemuksia

Monia coworking-tiloja kokeillut Roni Tran viihtyy VALO Workissa

“Hyvällä asiakaspalvelulla on ollut iso vaikutus viihtyvyyteen. VALOssa on mukava ja osaava henkilökunta, jolta saan aina apua tarvittaessa.” VALO Workin tämänkertaisessa asiakashaastattelussa vuorossa on Pliantin myyntipäällikkö Roni Tran, joka on työskennellyt VALOn työtiloissa säännöllisesti viime kesästä lähtien.

VALO Tuokiot

VALOtuokio_Soupster_Nokeval

Ajankohtaista, VALO Tuokiot

Valotuokio Podcast | Miten digitalisaatio näkyy ravintola-alalla?

Miten digitalisaatio näkyy ravintola-alalla ja mitä käytännön ilmentymiä siitä on? Aiheesta keskustelemassa Tiia Tuomainen Soupsterilta, Annina Roiha Bistro ELOsta, Juuli Vieri Nokevalilta ja Erno Launo VALO Hotel & Workista.

Smart set

VALO Tuokiot

Valotuokio Podcast | VALOssa perustettu yritys -Smart Set Oy

Tässä Valotuokion podcast-jaksossa vieraina kaksi huikean kokemuksen omaavaa yrittäjää Leena Kauppi ja Essi Koivulahti. Kuuntele jakso

VALO tuokion vieraana Sakari Turunen

VALO Tuokiot

VALO Tuokio: Sakari Turunen

Tuokiossa vieraana Work-asiakkaamme ja bestseller-kirjavalmentaja Sakari Turunen. Haastattelijana VALO Workin Erno Launo.