Modernin rekrytointipalvelun Taito Researchin toimitusjohtaja suosittelee VALOn joustavia toimitiloja

“VALO tarjoaa meidän yrityksellemme joustavan ja siten myös kustannustehokkaan vaihtoehdon kiinteälle toimistotilalle”

Taito Research on erikoistunut asiantuntija- ja johtotason suorahakuihin eri alojen asiakkailleen ympäri Suomea.

“Toimintamme on ketterää, suoraviivaista ja erittäin läpinäkyvää, mikä auttaa löytämään oikeat osaajat vaativiinkin rekrytointitarpeisiin”, kertoo Taito Researchin toimitusjohtaja Pia Kantola.

Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu suorahakujen lisäksi henkilöarvioinnit, työnantajabrändin kartoitukset ja erilaiset koulutuspalvelut. He kouluttavat myös asiakkaitaan suorahakuun ja tarjoavat valmennusta työnhakijoille.

Moderni työkulttuuri vaatii joustavia työtiloja

 

“VALOsta kuulimme ensimmäisen kerran, kun eräs konsultti vinkkasi meille tästä paikasta. Tulimme tutustumaan ja ensimmäinen vierailu vakuutti meidät!”

”VALO tarjoaa meille joustavan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kiinteälle toimistotilalle”, Pia selittää.

Taito Researchilla tehdään paljon töitä etänä, mutta toimistotiloja tarvitaan mm. tiimipäivien viettoon ja asiakastapaamisiin. Tämän vuoksi VALO on heille helppo valinta.

VALOssa arvostusta herättää erityisesti valoisat ja viihtyisät tilat sekä mahdollisuus varata työhuone käyttöön koko päiväksi, mikä tukee keskittymistä vaativaa työtä ja palavereita. Lisäksi tärkeässä roolissa on VALOn monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, wellness-alue, hyvät kahvit ja laadukas lounasravintola.

“Tykkään itse työskennellä rauhallisessa ja valoisassa ympäristössä. On myös erittäin tärkeää, että on mahdollisuus vaihdella työtiloja tarpeen mukaan”

”Suosittelen VALOa yrityksille, jotka eivät halua sitoutua omaan kiinteään toimistoon. VALO tarjoaa joustavat ja muokkautuvat tilat yritysten tarpeisiin, ja siellä on helppo järjestää tapahtumia ja tapaamisia asiakkaiden kanssa.”

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager