Builderheadin Co-Founder Julius Tuomikoski pitää VALO Workin työtiloja ihan “no-brainer” toimitilaratkaisuna

Builderhead luopui kiinteistä toimitiloistaan ja siirtyi joustaviin työtiloihin.

Builderhead on yritys, joka tarjoaa modernia ja innovatiivista projektinhallintaohjelmistoa rakennus-, energia- ja kiinteistöaloille. Yrityksen yksi perustajista on Julius Tuomikoski.

“Tarjoamme asiakkaillemme työkalut hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen. Sitä kautta autamme onnistumaan hankkeissa ihan aihoista valmiiseen projektiin asti”

Viime kesänä yrityksellä oli käytössä vielä kiinteät toimitilat ja pääkaupunkiseudulla työskenteli vain muutama työntekijä.

“Tajuttiin, että meillä oli aivan liian kalliit toimitilat ja maksettiin tyhjistä tiloista. Siinä samalla huomattiin, että VALO Workissa oltiin päivitetty hintoja. Ratkaisu tuntui meille silloin ihan no-brainerilta!”

Builderhead hankki VALOsta työhuoneen ja coworking-tilat sekä parkkihalliin kaksi autopaikkaa. Lisäksi he voivat käyttää suosittua wellness-aluetta. Kokonaiskustannukset toimistosta autopaikkoineen kahdelle hengelle on nyt 499 €/kk.

“Jos käyttäisimme VALOa joka päivä niin hinta olisi todella halpa. Nyt mielestäni hinta on täysin oikea kun emme käy toimistolla päivittäin.”

VALO Work tarjoaa moderneille organisaatiolle joustoa toimitilojen suhteen kohtuulliseen hintaan. Builderheadin kaltaiselle yritykselle, joka arvostaa viihtyisää ja joustavaa työympäristöä tilat soveltuvat mainiosti. He käyttävät tiloja monipuolisesti etäpalavereista ja sisäisistä workshopeista aina tärkeisiin yhtiökokouksiin ja asiakastilaisuuksiin asti.

“VALO Work tarjoaa meille arjen luksusta kohtuulliseen hintaan. Kutsun tänne aina mielelläni asiakkaita ja käymme usein vaikkapa lounaspalavereissa Bistro ELOssa. Ruoka on hyvää, tilat viihtyisiä ja joustavia. Me ollaan oltu tosi tyytyväisiä”

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager