HIIHTOLOMA 16.2.-9.3.2024

Hiihtoloma hotellissa

Vietä ikimuistoinen hiihtoloma Keskuspuiston vieressä Helsingissä! Auto maksutta parkkihalliin. Lapset (alle 12v.) yöpyvät, ja syövät maksutta lastenlistalta, ruokailevien vanhempien mukana. Ja kaiken kruunaa hirsisaunat kaupungin kattojen yllä!

VARAA KOODILLA PROHIIHTO24

Hiihtoloma hotellissa

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

KAMPANJA VOIMASSA: 9.3.2024 asti
KOSKEE HOTELLIÖITÄ AIKAVÄLILLÄ: 16.2.-9.3.2024

Kampanja:
 • Hiihtolomien hotelliyöt (16.2.-9.3.2024) kampanjakoodilla PROHIIHTO24
 • Majoitus sisältää hotelliaamiaisen, pääsyn wellness-alueelle ja maksuttoman pysäköinnin
 • Lapset (alle 12v. max 2 lasta/huone) yöpyvät ilmaiseksi vanhemman kanssa
 • Lapset ruokailevat maksutta Bistro ELOssa valitessaan listalta lasten annoksen ja varaamalla pöydän etukäteen. Mainitse pöytävarauksen yhteydessä koodi PROHIIHTO24
  • Etu koskee alle 12-vuotiaita
   Etu tarjotaan, kun vähintään yksi perheen vanhempi ruokailee ja maksaa ravintolan pääruoka-annoksen. Yhtä aikuista kohden max 2 lasta
 • Jos haluat tehdä töitä, työskentele maksutta VALOn viihtyisissä coworking-tiloissa!

VALOsta löytyy hiihtolomaviikolla (16. – 25.2.) lasten leikkihuone, Bistro ELOn lasten lista ja herkullinen lounas. Bistro ELOn menut ovat nähtävissä ELOn sivuilta. Ulkoilemaan lähtiessäsi voit napata VALOn aulasta mukaasi pulkat ja valopihalla on tarjolla kuumaa mehua!

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa viihtyy pidempäänkin. Keskustan palvelut ovat vain vartin bussimatkan päässä ja keskuspuiston luonto nurkan takana. Pääkaupunkiseudun hiihtoladut tavoitat näppärästi kävellen, autolla tai julkisilla. Lähimmät perinteisen hiihtoladut lähtevät alle kilometrin päästä Keskuspuistosta. Täällä vietät ihanan hiihtoloman raikkaasta talvisäästä nauttien. Kun on aika rauhoittua, voit liittää mobiililaitteesi huoneen TV-ruutuun ChromeCastilla, ja laittaa pyörimään Netflixin kuumimmat hitit. Kattokerroksen hirsisaunoissa ja uima-altaissa rentoutuu mukavasti myös perheen pienimmätkin.

KAMPANJAN EHDOT:

Kampanja on varattavissa vain netissä. Paketti ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin. Lasten ruokailuetu on saatavilla Bistro ELOn aukioloaikojen mukaisesti. Huomioithan, että ELO on suljettu sunnuntaisin. Etu ei ole myöskään voimassa huonepalvelussa tai ryhmävarauksissa. Lasten ruokailuetua ei voi yhdistää muihin ravintolaetuihin.

Kaikkiin kampanjakoodilla PROHIIHTO24 varattuihin hotelliöihin sisältyy hotelliaamiainen, wifi, pääsy wellness-alueelle ja ilmainen pysäköinti. Varaus on peruutettavissa saapumispäivään klo 18 saakka. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja vegaaneille.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi

VALOn menovinkit hiihtolomalle Helsingissä

VALO sijaitsee n. 5 km keskustan ytimestä, jonne matkustat sujuvasti bussilla tai ratikalla (n. 15 min). Keskuspuistoon kävelee 10 minuutissa! Alla muutamia tärppejä hiihtolomareissulle Helsinkiin.

Liikunta & vapaa-aika
 • Pulkkamäki Paloheinässä
 • Perinteisen hiihtoladut Keskuspuistossa
 • Hiihtoladut Paloheinässä
 • Käpylän tekojää
 • Keskuspuisto
 • Talin liikuntapuistossa ja -halleissa riittää puuhaa, kuten tennis, pingis, keilailu ja paljon muuta (useita verkkosivuja)
 • Suomenlinna
 • Serena Ski

Kaikki pääkaupunkiseudun hiihtoladut löydät kattavasti täältä!

Kulttuuri

Helsingin museoissa ja kulttuurikeskuksissa on tarjolla taiteen klassikoita sekä uusia suosikkeja.

KUVATAIDE HELSINGISSÄ

    VARAA HOTELLIYÖT koodilla prohiihto24

    Hyödynnä edut ja varaa hotelliyöt aina parhaaseen hintaan VALOn kanavista

    TAKUULLA PÄIVÄN PARAS HINTA

    Varmista aina paras hinta kun varaat hotelliyön VALOn varauskanavista! Lue lisää ja tutustu ehtoihin.

    ILMAINEN KAHVI TAI TEE

    Nappaa ilmainen kahvi tai tee saapuessasi VALOon! Saat vastaanotosta kahvikupongin varatessasi meidän varauskanavista.

    TAATTU SAATAVUUS

    Varaamalla meiltä varmistat aina saatavuuden, jota muualta varaamalla et saa.

    Sideways Festival

    Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

    Sideways 2024

    Kesä 2024 kolkuttelee ovella ja sehän tietää myös lukuisia festareita Helsingissä! Pääkaupungissamme valmistaudutaan muun muassa kesäkuussa odottaviin Sideways-musiikkifestivaaleihin, jotka ovatkin tämän kesän ensimmäiset suuremmat festarit Helsingissä. Pureudumme tässä artikkelissa nyt tarkemmin kesän 2024 Sideways Festivaaleihin, joten hyppää mukaan, jos festareille lähteminen on vielä harkinnassa.

    Jalkapalloturnaus

    Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

    Stadi Cup 2024

    Terveisiä kaikille iloisen jalkapallotunnelman ystäville! On taas se aika vuodesta, kun nurmikentillä vilisee innokkaita pelaajia, ja katsojien huudot kaikuvat korkealla – kyllä, Stadi Cup 2024 on täällä taas! Stadi Cup on jokavuotinen jalkapalloturnaus, joka on suunnattu tytöille ja naisille. Tämä on se hetki, kun tytöt ja naiset pääsevät näyttämään taitonsa ja haastamaan itsensä ja toisensa tiukissa otteluissa.

    VALO Hotelli Helsinki ravintola Bistro ELO

    Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

    Syötävä Helsinki –ruokaviikot 2024

    Hei kaikki nälkäiset seikkailijat ja makujen mestarit! Syötävä Helsinki-juhlaviikot kolkuttelevat nurkan takana, mikä tietää sitä, että vatsaan kannattaa alkaa jo varailemaan tilaa kesän herkuille. Mutta ennen kuin kaivaudumme syvemmälle herkkujen ja makujen maailmaan, otetaan pikainen kurkistus siihen, mitä Syötävä Helsinki -ruokaviikot oikein pitävät sisällään!