attention icon

HIIHTOLOMA 20.2.-10.3.2023

Hiihtoloma hotellissa

Vietä ikimuistoinen hiihtoloma Keskuspuiston vieressä Helsingissä! Keskuspuiston luonto on aivan VALOn nurkilla ja kaupungin kulttuuri vain lyhyen bussimatkan päässä. Autonkin saa kätevästi parkkihalliimme!

VARAA HOTELLIYÖT NYT

Hiihtoloma hotellissa

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa viihtyy pidempäänkin. Keskustan palvelut ovat vain vartin bussimatkan päässä ja keskuspuiston luonto nurkan takana. Pääkaupunkiseudun hiihtoladut tavoitat näppärästi kävellen, autolla tai julkisilla. Lähimmät perinteisen hiihtoladut lähtevät alle kilometrin päästä Keskuspuistosta. Täällä vietät ihanan hiihtoloman raikkaasta talvisäästä nauttien! Kun on aika rauhoittua, voit liittää mobiililaitteesi huoneen TV-ruutuun ChromeCastilla, ja laittaa pyörimään Netflixin kuumimmat hitit.

VALOsta löytyy hiihtolomaviikoilla lasten leikkihuone (20.-26.2.), suksivarasto sekä Bistro ELOn lasten lista ja herkullinen lounas (pl. 20.-24. helmikuuta, jolloin tarjolla keitto/salaattilounas). Bistro ELOn menut ovat nähtävissä ELOn sivuilta. Ulkoilemaan lähtiessäsi voit napata VALOn aulasta mukaasi pulkat ja valopihalla on tarjolla kuumaa mehua!

Hyödynnä 20 % alennus

Rekisteröitymällä app.valo.fi -käyttäjäksi voit hyödyntää hiihtolomalle 20 % alennuksen päivän majoitushinnasta!

REKISTERÖIDY VALO APPIIN

VALOn menovinkit hiihtolomalle Helsingissä

VALO sijaitsee n. 5 km keskustan ytimestä, jonne matkustat sujuvasti bussilla (n. 15 min). Keskuspuistoon kävelee 10 minuutissa! Kokosimme parhaat meno- ja kulttuurivinkit todella kattavasti hiihtolomamatkalle Helsinkiin! Tässä alla myös muutamia tärppejä hiihtolomareissulle

Liikunta & vapaa-aika
 • Pulkkamäki Paloheinässä
 • Perinteisen ladut Keskuspuistossa
 • Hiihtoladut Paloheinässä
 • Käpylän tekojää
 • Keskuspuisto
 • Talin liikuntapuistossa ja -halleissa riittää puuhaa, kuten tennis, pingis, keilailu ja paljon muuta (useita verkkosivuja)
 • Suomenlinna

Kaikki pääkaupunkiseudun hiihtoladut löydät kattavasti täältä!

Kulttuuri

Helsingin museoissa ja kulttuurikeskuksissa on tarjolla taiteen klassikoita sekä uusia suosikkeja.

KUVATAIDE HELSINGISSÄ

    VARAA HOTELLIYÖT

    Kampanjan ehdot

    Kaikkiin majoitusöihin sisältyy aamiainen, ja Comfort ja Deluxe -huoneissa majoitukseen sisältyy myös sisäänpääsy wellness-alueelle. Smart-huoneissa sisäänpääsy wellness-alueelle on lisämaksusta vastaanottoon 20 €/hlö mikäli alueella on tilaa.

    Huomioithan, että rekisteröitymällä VALO App -käyttäjäksi voit hyödyntää nyt VALO App-kampanjan 20 % alennuksen päivän majoitushinnasta.

    Huom! Voit myös varata erillisen Smart-huoneen lapsille hintaan 50 €/yö saatavuuden mukaan hotellin vastaanotosta.

    Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
    010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi