Terawatt käyttää VALO Workin toimitiloja sarjalipuilla

”Olemme ostaneet työntekijöillemme VALO Workin sarjalippuja. Sarjalippu on tosi hyvä siksi, että maksamme vain siitä käytöstä mitä kulloinkin tarvitaan. Tilat varataan kätevästi VALO Appista.”

0

Terawatt Oy on sähkö- ja automaatiopalveluita tarjoava yritys, joka työllistää noin 90 työntekijää. Heidän päätoimipisteensä sijaitsee Espoossa, mutta yhä useampi Terawattilainen on aloittanut käyttämään VALO Workia osittain toimitilanaan.

Terawatin toimitusjohtaja Lasse Impiö kertoo, että VALO Workia käyttää kuukausitasolla noin 10 henkilöä ja isommissa kokouksissa ja tapahtumissa useampi.

”Olemme ostaneet työntekijöillemme VALO Workin sarjalippuja. Sarjalippu on tosi hyvä siksi, että maksamme vain siitä käytöstä mitä kulloinkin tarvitaan. Tilat varataan kätevästi VALO Appista.”

”Toimitilojen käyttöaste vaihtelee jonkun verran ja joskus tiloja tarvitaan enemmän ja joskus vähemmän. VALO Workin sarjaliput vastaavat tähän haasteeseen.”

”Meillä käyttö menee nykyään niin, että kun joku haluaa keskittyä rauhassa niin hän suuntaa VALOon.”

VALO Hotel & Workissa on toimitilojen lisäksi erinomaiset palvelut rentoutumiseen. VALOn alakerrassa sijaitsee Bistro ELO, joka tarjoaa laadukasta pohjoismaista ruokaa. Kattokerroksessa sijaitsee taas upeat hirsisaunat ja altaat.

VALO Hotel & Workin kokoustilat Helsingissä

WORK KUUKAUSISOPPARI

Coworking-tilat ja iso työhuone alk. 499 €/kk

Solmi edullinen kuukausisoppari VALO Workiin ja työskentele viihtyisissä ja yhteisöllisissä VALOn coworking-tiloissa sekä jopa 6 hengen työhuoneessa silloinkun teistä siltä tuntuu! Perushintainen kuukausisopimus kattaa työtilat 1-4 hengelle.

VALO Hotel & Workin Smart-työhuone Helsingissä

WORK KUUKAUSISOPPARI

Coworking-tilat ja pieni työhuone alk. 299 €/kk

Solmi edullinen kuukausisoppari VALO Workiin ja työskentele viihtyisissä ja yhteisöllisissä VALOn coworking-tiloissa sekä 1-2 hengen työhuoneessa silloin kun siltä tuntuu! Kuukausisopimus kattaa työtilat 1-2 hengelle.

Työntekijöitä työskentelemässä ja kahvittelemassa VALO Workin Coworking-tiloissa Helsingin Ruskeasuolla

WORK KUUKAUSISOPPARI

Coworking-tilat alkaen 149 €/kk

Työskentele viihtyisissä ja yhteisöllisissä VALOn coworking-tiloissa silloin kun sinulle sopii! Työhyvinvoinnista pitää huolen laadukas kuntosali & hirsisaunat, jotka sisältyvät kuukausisoppariin.

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager