Virpi ja Nina perustivat yrityksen ja muuttivat VALOon – kokemuksia VALO Workista

“Täällä on tuntunut alusta lähtien siltä, että meidän toiveita kuunnellaan. Olemme saaneet tehdä täällä tuotekuvauksia ja VALOn henkilökunta on todella avuliasta.”

0

“Yhdessähän me ollaan Beautybic!”, huudahtavat Nina Luostarinen ja Virpi Mölsä yhteen ääneen, kun kysyn keitä he ovat. Nina ja Virpi ovat monelle VALO Work jäsenille tuttuja kasvoja Work Loungesta.

Nina on sarjayrittäjä. Hän on ollut useassa eri yrityksessä mukana ja tällä hetkellä Nude Concept on hänen oma yrityksensä. Nude tarjoaa sisustus- ja somistusratkaisuja.

Virpi puolestaan on markkinointikonkari ja digialan yrittäjä. Hänellä on oma digitoimisto Creativ, jossa työskentelee hänen lisäkseen kaksi työntekijää. Creativ tarjoaa kaikkea digimarkkinointiin liittyviä palveluita.

“Yhteistä taivalta meillä on Ninan kanssa jo 15-vuotta, kun tutustuimme jossain festareilla. Nina kysyi jo silloin minulta, että perustetaanko yritys. Nyt vuosi sitten me se sitten perustettiin!”, kertoo Virpi.

“Olen itse ollut aina todella kiinnostunut ihonhoidosta ja yritysideakin sai alkunsa siitä. Korona-aikana minulle syntyi vauva ja kaksi kuukautta myöhemmin perustimme Beautybicin. Beautybic on ihonhoitokonsepti, joka on keskittynyt ihon treenaamiseen ja ihonhoitovälineisiin. Tavoitteena on löytää ratkaisut iho-ongelmiin. Meillä on verkkokauppa, josta voi ostaa välineitä ja laitteita ihonhoitoon ”, jatkaa Nina.

VALO Workin monipuoliset työtilat

“Nina bongasi Facebook-mainoksesta kuukauden tutustumisjakson VALO Workkiin ja tartuimme siihen. Ruut Eerikäinen esitteli meille työtiloja ja ihastuimme niihin. Meillä synkkasi myös Ruutin kanssa samantien ja olimme alusta asti varmoja, että muutamme tänne.” Virpi kertoo.

“Täällä on tuntunut alusta lähtien siltä, että meidän toiveita kuunnellaan. Olemme saaneet tehdä täällä tuotekuvauksia ja VALOn henkilökunta on todella avuliasta.”

“Olen luonteeltani todella kova verkostoitumaan ja VALO Workissa tapaa paljon uusia ihmisiä. Kerran yksi asiakkaistani tuli käymään täällä ja hän tunsi yhden work-jäsenen entuudesta. Eri ihmisten kautta syntyy paljon kivoja kohtaamisia. Täällä on useamminkin käynyt vastaavia tilanteita. Tykkään työskennellä yhteisöllisissä tiloissa ja tavata ihmisiä. Välillä on kuitenkin kiva tehdä töitä myös oman työhuoneen rauhassa”, kertoo Nina.

Kehuja saa myös VALO Work-host Jarkko Asikainen.

“Jarkosta on tullut meidän työkaveri. Hän ratkaisee yleensä pulman kuin pulman ja vaihdamme lähes päivittäin kuulumisia. Viimeksi tänään hän pelasti lounaamme! Tilasimme Woltista sushia työhuoneeseemme, mutta annoksestamme puuttui soija. Jarkkohan avuliaisuuttaan haki meille soijaa alakerran ravintolasta”, lopettaa Virpi.

Tutustu työtiloihin