Vietä tutustumispäivä VALO Workissa | Avoimet ovet

Tervetuloa tutustumaan VALO Workin työtiloihin maanantaina 23.10.2023! Tarjoamme herkulliset aamiaiset ja parhaat puitteet työpäivään, sillä saat käyttöösi oman työhuoneen ja coworking-tilat.  Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken hotelliyön VALOssa.

0

Avoimet ovet | VALO Work

VALO Workissa järjestetään avoimet ovet maanantaina 23.10.2023 yhteistyössä markkinointitoimisto VSCY:n kanssa! Tule tutustumaan moderneihin ja viihtyisiin työtiloihimme Helsinkiin Ruskeasuolle. Päivä starttaa tutustumispäivänä aamulla klo 8.00 ja päivä päättyy klo 17.00.

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

  • 8.00 Aamiainen
  • 8.30 Tervetuliaispuhe & VSCY puheenvuoro
  • 9.00-9.30 Talokierrokset ja pääsy työtiloihin
  • 12.00 Verkostoitumislounas ELOssa tai SUOssa (omakustanteinen)
  • 14-15 Herkulliset kahvitarjoilut Work Loungessa
  • 17.00 Työpäivä päättyy
    – Mahdollisuus päästä wellness-alueelle rentoutumaan

Helpottaaksemme päivän kulkua voit rekisteröityä VALO Web Appiin ennen saapumistasi avoimien ovien päivään. VALO Web Appiin rekisteröidytään osoitteessa app.valo.fi. Rekisteröidyttyäsi appiin saat VALO-avaimen tullessasi tutustumispäivään. Rekisteröityminen on ilmaista ja vie vain muutaman minuutin.

VALO App-käyttäjänä saat alennuksen Bistro ELOn lounaasta ja varaat VALOn hotelliyöt sekä kokoustilat alennuksella .

Päivän aikana arvomme kaikkien osallistujien kesken hotelliyön VALOssa!

VALO sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja työskentelemään VALO Workkiin!

Ilmoittaudu tästä

VALO Web App

Rekisteröidy VALO Appiin tästä

VALO Workin coworking-tilat

VALOn coworking-tiloja ovat Work Lounge, rento työtila ja hiljainen työtila.

Work Lounge

Work Loungen tunnistaa helpoiten vastaaotosta, jossa Work Host toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleeksi. Loungesta saat kahvit, teet ja vedet sekä tutustut muihin Work-jäseniin! Tilasta löytyy myös puhelinkoppi, jossa hoidat tärkeät puhelut.

VALO Workin vastaanottoalue

Rento työtila

Rennossa työtilassa voi sparrailla ja ideoita mitä lennokkaimpia suunnitelmia. Työtila toimii mitä parhaiten isompia kokouksia varten.

VALO Hotel & Workin rento työtila Helsingissä

Hiljainen työtila

Kun haluat keskittyä, niin hiljainen työtila lisänäyttöineen vie sinut flow-tilaan. Täällä sujuu työnteko ilman häiriötekijöitä.

VALO Work hiljainen työtila