VALOssa aloitti uusi VALO-päällikkö

“VALO on kiinnostanut mua ihan projektin alkuajoista lähtien. Se on ollut kiinnostavin hanke mitä Helsingin hotelliskenessä on. Nyt tuli tilaisuus hypätä remmiin ja oli helppo lähteä mukaan!”

0

Markus Peura aloitti viime viikolla tehtävänsä uutena VALO-päällikkönä. Roolissaan Markus vastaa hybridihotellin ja työtilojen kokonaisuudesta sekä VALOn operatiivisesta toiminnasta.

Aiemmin työurallaan Markus on työskennellyt useassa eri hotellissa ja 7 vuoden ajan Silja Linella hotellipäällikkönä.

“Yksi parhaista työpaikkakoulutuksistani oli Hotelli Kämpin 4 vuoden työjakso. Kämp tunnetaan korkealaatuisesta asiakaspalvelusta ja siellä pääsi sitä oppimaan. Myös kokemus Silja Linella oli yksi iso juttu työurallani.”

Markus painottaa, että hänen vastuullaan on ihmisten viihtyminen VALOssa, tulivatpa he majoittumaan, kokoustamaan tai työskentelemään.

“Mielestäni voimme alkaa puhumaan asiakkaidemme VALO-kokemuksesta!”, Markus kertoo innostuneena.

“Tykkään itse matkustelusta, hyvästä ruuasta sekä juomasta. Tässä alassa yhdistyy kaikki edellä mainittu. Mulla on pitkä hotellialan tausta. Olen aloittanut pikkolona, joka on mielestäni superhomma. Parasta mitä hotellissa voi tehdä! Lähdin lukion jälkeen ansaitsemaan rahaa pikkolona ja hotelliala vei sitten mennessään. Opiskelin restonomiksi ja samalla työssä ollessani etenin sitten vaativampiin työtehtäviin.”

Miten Markus sitten päätyi VALOon?

“VALO on kiinnostanut mua ihan projektin alkuajoista lähtien. Se on ollut kiinnostavin hanke mitä Helsingin hotelliskenessä on. Nyt tuli tilaisuus hypätä remmiin ja oli helppo lähteä mukaan!”

“Fiilikset on kyllä innostuneet! Täällä on ollut todella mukava vastaanotto, se on oikein yllättänyt positiivisesti. Ihmiset ovat sydämellisiä ja lämpimiä. Tämä VALO on mielenkiintoinen konsepti, josta ei puhuta vaan hotellina vaan kokonaisuutena. Mikä mua henkilökohtaisesti innostaa on se, että tässä voi kehittää omaa osaamista ja tuoda omia näkemyksiä eri aloilta mitä on kokenut. Kiva päästä aloittamaan hommat!”