VALOn bisneslenkillä kuntoillaan, verkostoidutaan ja saunotaan

VALOn suositut bisneslenkit ovat rullanneet jälleen koko syksyn ajan joka toinen keskiviikko. Lenkin tarkoituksena on verkostoitua ja kuntoilla hyvässä hengessä sekä startata työpäivän aamu energisesti. Tässä jutussa bisneslenkeillä mukana olleet ihmiset jakavat kokemuksiaan tapahtumasta.

0

Suosittu verkostoitumistapahtuma

“Bisneslenkki on aivan mahtava konsepti! Siinä on niin monta elementtiä, jotka pakottavat nousemaan ylös aamulla (liian) aikaisin: liikunta, sauna, pore- ja kylmäallas, hotelliaamupala sekä tietysti kaikki tämä verkostoituen hyvien tyyppien kanssa. Bisneslenkki on joka kerta täynnä uusia kohtaamisia ja yllättäviä yhteyksiä. Aamusta jää koko päiväksi hyvä mieli! Tänään suuntasin takaisin töihin asiakastapaamiseen heti klo 10 ja kerroin heille mistä olin tulossa. Nämä henkilöt innostuivat myös konseptista ja saapa nähdä, onko samaa väkeä paikalla parin viikon päästä lähtöviivalla”, kertoo lenkille useaan otteeseen osallistunut Heli Lahti.

Monelle osallistujalle aikaisen aamun bisneslenkki on loistava startti päivään.

”Loistava aloitus päivälle – reipas lenkki raikkaassa säässä, mielenkiintoisia keskusteluja, uusia tuttavuuksia ja rentoutumista saunassa. Ylimmän kerroksen spa-tilat olivat todella hulppeat”, kuvailee Ida Korpivaara.

”Bisneslenkki on joka kerta positiivinen piristys arkiviikkoon ja kasvattaa omaa verkostoa loistavalla tavalla! Jo useamman kerran lenkillä käyneenä voin todeta, että moderni liikunnan ohessa tapahtuva verkostoituminen, rentouttava saunahetki ja ravitseva sekä maukas aamupala antaa iloa ja voimaa yksinyrittäjyyteen ja mahdollistaa uusien mielenkiintoisten ihmisten tapaamisen. Sponsoroidun aamiaisen yhteydessä on mukava kuulla tarinoita ajankohtaisista yrityksistä ja henkilöistä niiden takaa. Ehdottomasti mukana jatkossakin hölkkäämässä verkostoa laajemmaksi”, summaa bisneslenkin vakikävijöihin lukeutuva Anna Korhonen.

Kaikille näin aikainen aamu ei ole ideaali. VALOssa paljon viihtyvä Pontus Kihlman onkin sitä mieltä, että bisneslenkki voitaisiin hyvin siirtää lähemmäs lounasaikaa.

“Seiskan aamut on raksamiesten höpötyksiä. Uusi agenda voisi olla sellainen, että klo 10 lähdettäisiin lenkille, jota seuraisi sauna, josta jatkettaisiin lounaalle.”

Tiina Turku taas nauttii täysin rinnoin aikasen aamun lenkistä.

“Olin ensimmäistä kertaa mukana VALOn bisneslenkillä Vantaan elinkeinopalvelujen, eli Business Vantaan kutsumana.

Lähdin reippaasti hölkkäämään porukan mukana, mutta huomasin pian, että kunto ei ihan riitä. Kaikille oli ok, että teen oman kävelylenkin Keskuspuistossa ja että tapaamme seuraavan kerran saunassa. Aamu oli upea; sain tuuletettua keuhkot ja aivot ja monta kaunista kuvaa auringonnoususta.

Bisneslenkin viimeinen rasti oli herkullinen aamupala rauhallisessa ympäristössä, jonne Mannerheimintien melu ei kantautunut. Oli ihanan rentouttavaa jakaa ajatuksia eri tahojen näkökulmista. ”

Mikko Maulalle kevyt lenkki soveltui hyvin osaksi harjoituskalenteria.

“Harrastan kestävyysjuoksua ja tapahtuma sopi hyvin harjoituskalenteriini (Espoon Rantamaratonin 17.9.2022 ja Helsingin Syysmaratonin 23.10.2022 väliin). Porukkaa oli tullut hyvin paikalle.

Lenkin aikana ehdittiin vaihtaa kuulumisia ja keskustella osallistujien kanssa leppoisaan tahtiin juostessa, ja perillä VALOssa tarina jatkui yläkerran aamusaunassa ja paljussa, joista on upeat näkymät Helsingin silhuettiin!

Matkalla työpaikalle oli harvinaisen hyvä olo – oli juostu, saunottu, syöty ja viihdytty – ja päivä vasta aluillaan!”

5.10. tapahtuman sponsorina toimineen Business Vantaan edustajana ollut Mika Perttunen oli kokemukseen erittäin tyytyväinen:

“Parhaat innovaatiot syntyvät epävirallisissa ja satunnaisissa kohtaamisissa. VALO Hotel & Workin bisneslenkki tarjosi tähän taas loistavat puitteet. Ja aamun teema – tilojen yhteiskäyttö ja kohtaamisten mahdollistaminen – toi korvaamattomia uusia yhteyksiä. Vantaa haluaa olla edelläkävijänä tässä yhdessä yritysten kanssa.”

Liity mukaan

Haluatko kokea VALOn suositun verkostoitumistapahtuman myös omakohtaisesti? VALOn seuraavat bisneslenkit juostaan 2., 16. ja 30. marraskuuta. Mukaan voit ilmoittautua alta löytyvän lomakkeen kautta.


    Valitse mille seuraavista lenkeistä osallistut:*