VALOlle myönnettiin Ostavastuullisesti -merkki!

Infinen vastuullisuuspaneeli on lanseerannut Ostavastuullisesti -merkin, joka tähtää noudattamaan EU:n tulevan direktiivin Green claimsin perusteluja ympäristöväittämille.

0

VALO Hotel & Work on saanut Ostavastuullisesti -merkin, jolla pyritään helpottamaan kuluttajia tekemään vastuullisia valintoja. Merkki myönnetään vuodeksi kerrallaan ja päätöksen tekee Ostavastuullisesti.fi -sivuston vastuullisuuspaneeli. Osta vastuullisesti -merkki tähtää noudattamaan EU:n tulevan direktiivin Green claimsin perusteluja ympäristöväittämille.

VALOssa vastuullisuus perustuu ennenkaikkea kaksoiskäyttökonseptiin; VALO yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Konseptin ydin on tilojen kaksoiskäyttö ja muuntojoustavuus, jossa hotellihuoneet voidaan muuttaa päivisin työhuoneiksi. Tällä tavalla kiinteistön tiloja ei lämmitetä turhaan ja tilojen käytöstä syntyvät päästöt jakautuvat useammalle käyttäjälle.

Ostavastuullisesti.fi kokoaa yhteen vastuulliseksi arvioidut tuotteet & palvelut. Organisaatio järjestää myös vuosittain suosituksi kasvaneen Suomen vastuullisin tuote -kilpailun.

Lue lisää Ostavastuullisesti.fi