VALO Workiin on muuttanut Mielenmajakka!

”Kun kotitoimisto alkoi puuduttaa, aloimme etsiä helposti ja joustavasti vuokrattavaa toimitilaa. VALO Work vastasi tähän tarpeeseen loistavasti! Helppo ja joustava varattavuus sekä viihtyisä, hyvää mieltä huokuva ympäristö olivat ratkaisevassa asemassa. Eikä ihan vähänä tekijänä ole VALOn ravintoloiden hyvä ruoka!”

0

Kevätauringon valo tulvii VALOn coworking-tiloihin, joissa eri yritysten työntekijät tekevät töitään. Kahvikoneen ääressä tapaa aina uusia tuttuja. Osa siirtyy oman työhuoneen rauhaan halutessaan yksityisyyttä.

Mielenmajakan perustajat Emilia Karjula ja Maria Luhtaniemi ovat juuri hankkineet yritykselleen kuukausisopparin VALO Workiin. Heillä on käytössään työhuone ja coworking-tilat 299 €/kk (Alv 0%)

Mikä on Mielenmajakka ja mitä yritys tarjoaa?

”Meidän intohimona on halu auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja kukoistamaan niin työssään kuin elämässään ylipäänsä. Tämän lisäksi haluamme tehdä osamme, että mielenterveyssyistä johtuvat sairauspoissaolot ja vaihtuvuus vähenevät. Uskomme, että kun ihmisen tietoisuus kasvaa, myös elämäntyytyväisyys syvenee.”, kertoo Luhtaniemi

”VALO Workissa tarjoamme tällä hetkellä ammattimaista matalan kynnyksen keskusteluapua hyvinvoinnin ja inhimillisen kasvun tueksi – sekä etänä että kasvotusten. Käytännössä tämä on positiivisen psykologian valmennusta ja ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Asioiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin; koski asia sitten työ- tai siviilielämää!  Oikea-aikaisella keskusteluavulla voidaan välttyä isommilta murheilta ja takapakeilta. Toisaalta omien vahvuuksien ja voimavarojen  tunnistamisella sekä rajoittavien uskomusten työstämisella voi kasvaa ihmisenä ja ammattilaisena täysin uudelle tasolle!”

”Yksilötapaamiset perustuvat ennen kaikkea itsetuntemuksen syventymiseen. Omista ajatuksista, tunteista ja toimintatavoista tietoiseksi tuleminen näkyy parantuneena hyvinvointina ja suorituskykynä työssä ja elämässä. Meiltä saa myös työyhteisökartoituksia, Mielentaidot-koulutuksia sekä mindfulnessohjausta (tietoinen hyväksyvä läsnäolo). ”

Missä olette aikaisemmin työskennelleet ja miten päädyitte VALO Workiin?

”Olemme aikaisemmin työskennelleet lähinnä etäyhteyksillä tai asiakkaidemme tiloissa. Ensikäynti VALOon oli pysähdyttävä: linnut laulaa, tilassa on jotain avaruutta ja rauhaa. Samalla merkillistä, ei-suomalaista yhteenkuuluvuutta huokuva tila. Tuli olo, kuin olisi siirtynyt kreikkalaiselle torille. Ensimmäinen ajatus, joka tuli Marian mieleen oli, että tässä tilassa olisi mahtava pitää yhteinen mindfulness-harjoitus!  Vähitellen aloimme ymmärtää myös Valon vision olla maailman paras työympäristö. Tämä visio on hyvin lähellä omaa visiotamme: me haluamme tarjota ihmisille mahdollisimman helposti ja nopeasti saatavaa keskusteluapua oman elämän jumitilanteisiin tai erilaisiin haasteisiin. Toisaalta, kun kotitoimisto alkoi puuduttaa, aloimme etsiä helposti ja joustavasti vuokrattavaa toimitilaa. VALO Work vastasi tähän tarpeeseen loistavasti! Helppo ja joustava varattavuus sekä viihtyisä hyvää mieltä huokuva ympäristö olivat ratkaisevassa asemassa. Eikä ihan vähänä tekijänä ole VALO-ravintoloiden hyvä ruoka!”

Minkälaisia odotuksia teillä on VALO Workissa työskentelyssä?

”Lähdemme nyt aluksi liikenteeseen pienellä palveluvalikoimalla eli tarjoamalla valmennusta ja lyhytterapiaa asiakkaillemme. Toivomme, että voimme olla tällä tavalla tekemässä Valosta entistä paremman työympäristön. Toivomme myös, että sekä työmme kautta, mutta myös persoonina pääsemme osaksi VALO Workin elävää työyhteisöä ja että voimme  osaltamme olla tekemässä siitä entistä syvempää ja parempaa. Meitä siis saa tarttua hihasta, kun pyörimme täällä VALOn tiloissa. Ja kukapa tietää, jos vaikka jonain päivänä kokoontuisimme tuohon hotellin atriumpihalle yhteiseen tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoitukseen kokemaan yhteenkuuluvuutta ja oivaltamaan, että elämä on juuri nyt tässä hetkessä hyvää.”

Oletko kiinnostunut VALO Workin työtiloista