VALO web app päivittyi: nyt myös kuukausisopimukset ja sarjaliput helposti appista!

VALO web appin uusin versio tarjoaa käyttäjilleen sujuvamman työtilojen ostopolun ja hallinnoinnin. Joustavien työtilojen varaaminen ja käyttö ei ole ollut koskaan näin helppoa.

Hybridityö on tullut jäädäkseen ja siksi toimiston pitää joustaa

Tilastokeskuksen mukaan tällä hetkellä 45 % suomalaisista tekee joskus etätöitä. Etätöitä tehdään kotona, kahviloissa, reissussa tai missä tahansa, jossa se onnistuu ja sujuvoittaa arkea. Tällaista työskentelymallia kutsutaan hybridityöksi, sillä se kuvaa paremmin joustavaa työskentelymallia. Hybridityö on tullut jäädäkseen ja siksi myös toimistojen täytyy olla joustavia.

Miksi siis et maksaisi työtiloista vain ja ainoastaan silloin kun niitä tarvitset? Mitä jos toimistoon olisi helppo mennä yksin tai tiiminä, juuri omien aikataulujenne mukaan?  Ja mikä parasta, kaiken tämän voisi tehdä näppärästi yhdestä paikasta ilman puhelin- tai sähköpostikeskusteluja. Nyt tämä kaikki on mahdollista!

VALO Workin työhuoneet, coworking-tilat ja neukkarit ovat nyt käytössäsi entistäkin joustavammin: päiväpassit, sarjaliput ja joustavat sopparit ostetaan ja hyödynnetään suoraan VALO web appissa. Voit hallinoida web appissa yrityksesi työtiloja, työtilavarauksia, kutsua työkavereitasi mukaan ja varata tarvittaessa neukkarin kokoustasi varten.

WEB APPIIN

Vinkkejä web appin uusiin tuotteisiin

Päiväpassit
Kun etsit täydellistä vapautta, VALO Workin työtiloja voi käyttää päiväpasseilla. Nappaat niitä web appista tarpeesi mukaan, etkä maksa yhtään ylimääräistä.

Sarjaliput
Tarvitseeko tiiminne silloin tällöin yhteistä tilaa? Tai yksittäiset tekijät ajoittaista työtilaa? Sarjalipuilla maksatte tiloista vain käytön mukaan, ja tiloja on helppo käyttää kun tarve yllättää. Sarjaliput ovat yksinkertaisuudessaan minimissään 10kpl nippuja päiväpasseja. Tiesitkö myös, että kuukausisopparilaisena hankit päiväpassit -30% alennuksella?

Kuukausisopimus
Kun tarvitsette joustavaa tilaa päivittäin tai viikottain, mutta ette halua maksaa tyhjistä työpisteistä, uudet joustavat kuukausisopimukset sopii teille parhaiten. Niissä on määritetty neliöiden sijaan päivittäisten käyttäjien määrä, ja käyttäjät voivat vaihdella vaikka päivittäin. Kuukausisopimuksella hyödynnät myös lukuisia Work-etuja; mm. wellness-alueen vapaa käyttö, näkyvyys VALOn markkinoinnissa & sarjaliput -30%.

Lue lisää VALO Workista.

WEB APPIIN