VALO valittiin Suomen vastuullisin tuote -kilpailun finaaliin!

Suomen vastuullisin tuote -kilpailun finalistit on nyt julkaistu. VALO Hotel & Work kilpailee koti & vapaa-aika kategoriassa Suomen vastuullisimman tuotteen tittelistä.

0

Suomen vastuullisin tuote -kilpailun finalistit on julkaistu ostavastuullisesti.fi -sivustolla. Finalistien joukossa on mukana tuotteita- ja palveluita kolmesta eri kategoriasta.

VALO Hotel & Work kilpailee Suomen vastuullisimman tuotteen tittelistä koti & vapaa-aika -kategoriassa. Kilpailun voittajan valitsee riippumaton vastuullisuuspaneeli kestävämmäksi valinnaksi kuratoitujen tuotteiden ja palveluiden joukosta. Kilpailussa palkitaan myös yleisön suosikki, jota pääsee äänestämään täältä.

Tänä vuonna vastuullisuuspaneeli hyväksyi kilpailijoiden joukkoon lähes 200 tuotetta ja palvelua yli 95 yritykseltä. Finalistivalinnoillaan vastuullisuuspaneeli on halunnut nostaa erityisesti sellaisia tuotteita tai palveluita, jotka tarjoavat ydinajatuksellaan paitsi kestävämpiä vaihtoehtoja, myös uusia näkökulmia vallitsevien käytäntöjen rinnalle, kertoo Aalto-yliopiston vastuullisen liiketoiminnan professori ja Vastuullisuuspaneelin puheenjohtaja Minna Halme. Moni finaaliin valituista tuotteista perustuukin esimerkiksi kiertotaloudelle tai pyrkii ratkaisemaan omalta kulmaltaan vastuullisuuden kiperiä ongelmia muun muassa vaihtoehtoisten raaka-aineiden tai elinkaaren pidentämisen kautta.

Mikä on VALO Hotel & Work?

VALO on maailman ensimmäinen hybridihotelli, joka yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Konseptin ydin on tilojen kaksoiskäyttö ja muuntojoustavuus, jossa hotellihuoneet voidaan muuttaa päivisin työhuoneiksi. Tilojen maksimaalinen käyttö nostaa tilojen käyttöastetta ja lisää vastuullisuutta, sillä tilojen käytöstä syntyvät päästöt jakautuvat useammalle käyttäjälle. VALO on saanut tunnustusta kansainvälisesti mm. Finland’s Leading Hotel -palkinnolla, Marie Clairen Sustainability Awards -kilpailussa sekä Sustainable Travel Finland -sertifikaatin ja Green Key -sertifikaatin muodossa.

Lue lisää VALOn vastuullisuudesta.

Lähde: Ostavastuullisesti.fi

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager