VALO mukana Tapio Lehtisen purjehduksella maailman ympäri

VALO Hotel & Work yhteistyöhön Tapio Lehtinen Sailing Oy:n kanssa!

0

Tapio Lehtinen tulee vastaanottamaan Helsinki Shipyardin porteilla ja lähdemme tutustumaan Galiana purjeveneeseen telakalle. Purjeveneessä on täysi kunnostustyö päällä, ja työntekijät puuhailevat ahkerasti veneen kimpussa.

Tapio Lehtinen on purjehtija, joka on nähnyt ja kokenut paljon. Hänet tunnetaan maailmanympäripurjehduksistaan, joista viimeisin jäi kesken Asteria purjeveneen upottua Intian valtameren ja Eteläisen jäämeren rajalle viime marraskuussa.

Nyt vireillä on jo seuraava hanke. Tapio lähtee purjehtimaan syyskuun 10. päivä 12 nuoren purjehtijan kanssa Ocean Globe Race -maailmanympäripurjehduskilpailuun, joka on tunnetun Whitbread-kilpailun 50-vuotisjuhlakilpailu.

Vastuullisuus isona teemana

“Meidän purjehdusprojektin teemana on purjehtia planeetan tulevaisuuden puolesta. Yhteistyökumppaneinamme on iso joukko firmoja, jotka omalla toiminnallaan ovat osa ratkaisua siihen, että voimme siirtyä kohti hiilineutraalia kiertotalousyhteiskuntaa”, kertoo Tapio.

“Meidän hankkeessa on useiden eri alojen ammattilaisia, jotka osallistuvat veneen kunnostukseen omien aikataulujen puitteissa. Tästä syystä meillä on vaihtelevia majoitustarpeita ja olemme yhteistyössä VALOn kanssa löytäneet tähän sopivan ratkaisun.”

“VALO on erinomainen esimerkki siitä, että kun me oikeasti halutaan saada ilmastokriisi hallintaan niin kehitetään toimialasta riippumatta ympäristöystävällisiä innovaatioita. VALOn konsepti mahdollistaa joustavasti tehokkaampien ja vastuullisemman tilojen käytön sekä samalla firmoille mahdollisuuden pienentää toimitilakustannuksiaan.”

Hyvinvointi edistää projektia

Yksi VALOssa majoittuvista Tapion työntekijöistä on Raumalainen Pellervo Kunnaala. Pellervo on myös innokas purjehtija, joka on aiemminkin ollut mukana Tapion projekteissa.

“Olen tehnyt Tapion projekteissa monenlaista, mutta päävastuullani on sähkötyöt veneessä. Projektien aikana on tullut majoituttua eri paikoissa, mm. viime kevään ja kesän omassa veneessäni, jonka purjehdin silloin Helsinkiin. Nyt on ollut tosi näppärä majoittua täällä VALO Hotellissa. Tänne on helppo tulla ja täältä on kätevä lähteä. Olen nukkunut ihan loistavasti ja pystynyt keskittymään täysillä työntekoon!”, kertoo Peltsi.

”Tapion intohimona on purjehdus ja maailman valtameret. Hänen seikkailujaan on mahtava seurata ja nyt meillä VALO Hotel & Work -tiimiläisillä on ollut iloinen ja mukava rooli valmistelujen taustajoukoissa. VALOn tiimiläisten intohimo on vastuullinen toiminta, erinomaiset unet ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olemme saaneet tuottaa elämyksiä ja energiaa Tapion taustajoukoille, jotta valtamerikilpailu onnistuu erinomaisesti. VALO Hotel & Work tiimi toivottaa suotuisia tuulia ja pulleita purjeita Galianan porukalle OGR-kilpailuun”, ynnää VALOn toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager