VALO vie vastuullisen hybridihotellinsa maailmalle – nyt on tilaisuutesi tulla VALO Group Oy:n osakkeenomistajaksi

VALO Hotel & Work hakee rahoitusta Invesdorin alustalla julkisella osakeannilla.

0

VALO Hotel Work Helsinki Invesdor crowd funding

VALO Hotel & Work hakee kasvurahoitusta Invesdorin alustalla. Rahoituskierros alkaa 11.10. ja kestää seuraavan kuukauden (31 päivää). VALO tavoittelee kierroksella minimissään 3 miljoonan euron kasvurahoitusta. Minimisijoitussumma on 225 € ja sijoitus tehdään VALO Group Oy:n omaan pääomaan.

Kerättävän kasvurahoituksen avulla VALO Hotel & Work suunnittelee uusien VALO-kohteiden avaamista Pohjoismaihin, sekä digitaalisen käyttökokemuksen ja tilojen kaksoiskäytön mahdollistavan VALO Platformin kehittämistä.

Tutustu sijoitusmahdollisuuteen

VALO Hotel & Work on suunniteltu erityisesti työmatkustajien ja liike-elämässä toimivien ihmisten tarpeisiin. VALOn tilat on suunniteltu kaksoiskäyttöön: hotellihuoneet muuntuvat työhuoneiksi, mikä mahdollistaa sujuvan työskentelyn mukavuudesta tinkimättä. VALOn toiminnan peruspilareita ovat palvelullisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Palveluvalikoimasta asiakkaat löytävät korkeatasoisen hotellin, houkuttelevat monikäyttöiset työtilat sekä modernit kokous- ja tapahtumatilat.

Asiakaskokemuksen ja tilojen tehokkaan käytön ytimessä on VALO App, jolla on lähes 2000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat helposti käyttää VALOn työtiloja, hotellihuoneita ja kokoustiloja. Rekisteröityminen VALO Appiin on maksutonta.

VALO nostaa kiinteistöjen vastuullisuuden uudelle tasolle

VALO Hotel & Work uskaltaa ajatella täysin uudelleen työtilojen, kodin ja vapaa-ajan tilojen käytön. Rakentaminen ja kiinteistöjen ylläpito tuottavat yli 30 % maailman hiilidioksidipäästöistä Rakennusteollisuus RT:n tutkimuksen mukaan. Rakennukset tuhlaavat luonnonvaroja ja energiaa seisomalla tyhjillään suurimman osan elinkaarestaan.

Toimistot ja hotellit ovat suurimman osan ajasta vajaakäytössä tai täysin tyhjillään. VALO vastaa rakennusten matalaan käyttöasteeseen ja reagoi nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön uusilla palveluilla. Joustavuus sekä kestävyys ovat edellytyksiä hotelli- ja toimitila-alan tulevaisuudelle, kuten myös VALOlle.

Miten VALO Hotel & Work sai alkunsa?

VALO Hotel & Workin -kaksoiskäyttökonsepti sai alkunsa vuonna 2015, kun yrittäjänä paljon matkustava Tommi Saari sai oivalluksen, että hotelliympäristöä voi hyödyntää toimistoympäristönä. Idea ei suinkaan ollut Tommin irrallinen välähdys, vaan siihen johti pitkä innovointi ja historia myös hänen, Hannu Holman ja Janne Riihimäen aiemmissa liiketoimissa. Heidän omistama SSA Group oli jo onnistuneesti kehittänyt pienten asuntojen konseptia ja toteuttanut pioneerina Suomessa asuntokonseptia, joka perustui todella tehokkaaseen kerrosneliöiden hyödyntämiseen.

VALO Hotel & Work rakennushanke Helsingissä käynnistyi vuoden 2018 alussa. Lippulaiva, VALO Hotel & Work Helsinki, avattiin 1. syyskuuta 2020 luoden uuden standardin työtiloille ja hotelleille. Avajaisten aikaan vallinnut pandemia hidasti hieman aloitusta, mutta pandemia-aika antoi mahdollisuuden testata perusteellisesti upouuden rakennuksen ja konseptin toimintaa.

Nyt VALO on ollut auki 2-vuotta ja todentanut konseptinsa palvelemalla kymmeniä tuhansia majoittujia, toimitila-asiakkaita sekä tapahtumatilojen käyttäjiä. Seuraavaksi on aika kasvaa! Rahoituskierrokseen pääset tutustumaan tarkemmin Invesdorin nettisivuilla.

Tutustu sijoitusmahdollisuuteen

Keskustele sijoittamisesta

Oletko kiinnostunut sijoittamisesta, mutta kaipaat vielä lisätietoa? Johtoryhmämme jäsenet keskustelevat mieluusti kanssasi sijoittamiseen liittyvistä asioista.