VALO Hotel & Work kruunattiin jälleen Suomen johtavaksi hotelliksi World Travel Awardsissa

World Travel Awards -gaala järjestettiin keskiviikkoiltana 6.3. ITB Berlin tapahtuman yhteydessä.

0

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa heti

Suomalainen innovatiivinen monikäyttökonsepti VALO Hotel & Work palkittiin jälleen Suomen johtavana hotellina Berliinissa myöhään keskiviikkona 6.3.2024. VALOn edustajat Markus Peura ja Viivi Tupamäki vastaanottivat Finland’s Leading Hotel palkinnon, kun edellisestä voitosta oli kulunut vain puoli vuotta. World Travel Awards -kilpailussa palkitaan maailmanlaajuisesti hotelleja eri kategorioissa ja se on hyvin suosittu matkailualan tapahtuma. Voittajan valinnassa korostuu merkittävästi yleisöäänestys.

”Hieno fiilis ja upea palkinto VALOn ihmisille työstä mitä he tekevät isolla sydämellä asiakkaidemme ja VALOn tarinan eteen. Keskeinen osa VALOa on tuoda autenttiset kohtaamiset arkeen ja työelämään. Se asettaa kunnianhimoisen tavoitteen konseptille ja henkilökunnalle. Olen kiitollinen tunnustuksesta, joka kertoo meidän tehneen jotakin oikein asiakkaiden edessä”, kertoo VALOn toimitusjohtaja Hannu Holma.

Mikä on VALO Hotel & Work?

VALO Hotel & Work on moderni, monikäyttöinen hotelli- ja työtilakonsepti, joka yhdistää majoituksen ja työympäristöt ainutlaatuisella tavalla. Ensimmäinen VALO avattiin syksyllä 2020 Helsingissä. Konseptin ydin on laaja palvelutarjonta, tilojen monipuolinen käyttö & muuntojoustavuus. Tänä vuonna VALO kilpailee myös  Workplace Awards -kilpailussa parhaan työympäristön tittelistä.

Kansainvälisesti laajaa kiinnostusta herättänyt VALO on saanut tunnustusta monikäyttöisyydestä ja vastuullisuudestaan mm. Marie Claire UK:n vastuullisuuskilpailun, BREEAM Exellent-sertifikaatin, Sustainable Travel Finland -sertifikaatin ja Green Key -sertifikaatin muodossa.

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager