Suomi kerää design-tunnustusta: VALO Hotel & Work on valittu Dezeen Awards -kilpailun finaaliin!

VALOlle on suuri ilo ja kunnia tulla valituksi yhdeksi maailman viidestä parhaasta sisustusarkkitehtuurin kohteesta vuonna 2021. Äänestä VALO yleisön suosikiksi 11.10.2021 mennessä!

VALO Hotel & Work finaalissa Dezeen Awards -kilpailussa

Ohjeet äänestämiseen löydät alta.

Dezeen on maailman johtava arkkitehtuurin ja sisustusarkkitehtuurin julkaisu. Kansainvälisessä Dezeen Awards -kilpailussa valitaan vuoden kiinnostavimmat projektit sekä studiot. Samalla kilpailu määrittelee onnistuneen arkkitehtuurin ja sisustusarkkitehtuurin tason maailmanlaajuisesti.

Dezeen Awards eroaa muista alan kilpailuista harvinaisen laajalla, 75 ammattilaisesta koostuvalla tuomaristollaan, sekä painottamalla innovatiivisuutta sekä vastuullisuutta. Kilpailuun osallistui tänä vuonna ennätykselliset n. 4 700 kohdetta, joista valittiin vain 61 finalistia 12 eri sisustusarkkitehtuurin kategoriaan. VALO Hotel & Work edustaa kahdessa kategoriassa: ”Hotel & Short Stay Interior” sekä uusi ”Sustainable Interior”.

VALOlle on suuri ilo ja kunnia tulla valituksi yhdeksi maailman viidestä parhaasta sisustusarkkitehtuurin kohteesta vuonna 2021 ainoana suomalaisena kategoriassaan. VALOn monipuolinen ja syvällinen vastuullisuus, suomalainen tyyli sekä kodinomainen tunnelma näyttää vedonneen kansainväliseen paneeliin.

VALO pähkinänkuoressa
VALO on maailman ensimmäinen aidosti kaksoiskäytössä oleva rakennus, joka yhdistää hotellin ja toimiston. Toimistot ja hotellit tuhlaavat energiaa olemalla tyhjillään suurimman osan ajasta. VALO hyödyntää tilojaan paremmin monikäyttöisellä sisustuksella, joka taipuu erilaisiin käyttötarkoituksiin eri vuorokauden aikoina. Koska huoneet voivat olla joko hotelli- tai työhuoneita, ne ovat vastuullisesti ainakäytössä. Vastuullisuus on määrittävä arvo kaikessa VALOn toiminnassa aina vihreästä sähköstä ja maalämmöstä ravintolan tarjontaan.

Ensimmäinen VALO avattiin Helsinkiin syksyllä 2020, ja nyt hybridihotelli on matkalla kansainväliseksi ketjuksi.

Äänestä VALO yleisön suosikiksi!

Meillä on nyt mahdollisuus laittaa Suomi kartalle maailman johtavana sisustusarkkitehtuurin maana. Dezeenin julkinen äänestys on nyt auki ja VALOa voi äänestää 11.10.2021 saakka osoitteessa: https://www.dezeen.com/awards/vote/

Löydät meidät Interiors-otsikon alta kategoriassa Hotel & Short Stay, sekä Sustainability-otsikon alta kategoriassa Sustainable Interior. Muista täyttää meiliosoitteesi sivun loppuun ja klikkaa ”Submit votes”.