Kaksi tapahtuma-alan pioneeria yhdistää voimansa: Unie ja VALO Hotel & Work kumppaneiksi!

”Kumppanimme Unien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kansainvälisen tason korkealaatuisia ja kokemuksellisia kohtaamisia”, kertoo VALO Hotel & Workin myyntiryhmän päällikkö Laura Jokinen.

Kumppanuus, joka vie tapahtumat uudelle tasolle

Suomen monipuolisin hybridihotelli VALO Hotel & Work ja tapahtuma-alan edelläkävijä Unie, aiemmin Virtuaalitapahtumat.fi, yhdistävät voimansa ainutlaatuisten live-, hybridi-, ja virtuaalitapahtumien mahdollistamiseksi. Uuden kumppanuuden myötä myös Unien toimipiste siirtyi VALOn toimitiloihin. Näin varmistetaan entistäkin parempi kokemus tapahtuma-asiakkaille – apua ja asiantuntijuutta on aina saatavilla VALOssa.

VALO Hotel & Workin innovatiivisen tilakonseptin yhdistäminen Unien visionäärisiin tapahtumaratkaisuihin vie tapahtumat uudelle tasolle niin livenä kuin virtuaalisesti.

Tapahtumamaailma on muuttunut pysyvästi, ja autamme yhdessä asiakkaita ymmärtämään mitä tapahtumat voivat olla, kun niihin liitetään hybriditilat sekä verkossa tapahtuva kokemuksellisuus ja vuorovaikutus kansainvälisestikin ennennäkemättömällä tavalla.

VALOssa on toteutettu esimerkiksi uraauurtava SPOT Awards Gala, jota vieraat seurasivat yhtä aikaa hotellihuoneidensa ikkunoista sekä live-striiminä huoneiden näytöiltä. Gaala oli Suomen ensimmäinen ”yhdessä, erikseen” -tapahtuma, jossa vieraat osallistuvat yhtä aikaa etänä ja livenä.

”Kumppanimme Unien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kansainvälisen tason korkealaatuisia ja kokemuksellisia kohtaamisia”, kertoo VALO Hotel & Workin myyntiryhmän päällikkö Laura Jokinen.

”Yhteistyömme on match made in heaven! VALOn mukautuvat, modernit ja inspiroivat tapahtumatilat ovat täydellinen vastapari Unien ainutlaatuiseen teknologiaosaamiseen, kalustoon sekä tapahtuma-alan verkostoon.” Jokinen korostaa vielä, että molemmille asiakaskokemukset ja aidosti välittävä palvelu ovat toiminnan ytimessä.

”Virtualisointi yhdistettynä moderneihin hybriditiloihin on tulevaisuuden normaali tapa toteuttaa tapahtumia, ja olemme innoissamme rakentamassa yhdessä jotain aivan uutta tähän maailmaan” Unien toimitusjohtaja Jarno Wuorisalo maalaa. Näin asiakkaat voivat palvella vieraitaan täysimittaisesti paikan päällä ja verkossa – ympäri maailman.

VALO pähkinänkuoressa
VALO yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Kuvittele työympäristö, jossa on kaikki korkeatasoisen hotellin palvelut, ja hotelli, jota elävoittää coworking-toimiston ihmiset ja energia.

VALO on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie kiinteistöjen vastuullisuuden aivan uudelle tasolle ja tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia niin tapahtumiin kuin hotelliöihin ja työympäristöön.

Ensimmäinen VALO avattiin Helsinkiin syksyllä 2020, ja nyt hybridihotelli on matkalla kansainväliseksi ketjuksi.

Unie pähkinänkuoressa
Unie, aiemmin virtuaalitapahtumat.fi, on Suomen ensimmäinen hybriditapahtumatoimisto, joka on keskittynyt tarjoamaan uuden ajan tapahtumien digitalisointipalveluita kotimaassa ja Euroopassa.

Virtuaalitapahtumakonsepti syntyi tarpeesta tuottaa kehittyneitä tapahtumia pandemian sulkemaan maailmaan, ja samalla on luotu täysin uutta toimintatapaa tapahtumamarkkinaan.

Uskomme maailmaan, jossa kaikilla on yhdenvertainen mahdollisuus osallistua, kokea ja tuntea. Autamme tapahtumajärjestäjiä ymmärtämään mitä tapahtumat voivat olla ja miten vuorovaikutusta sekä tapahtumakokemusta parannetaan teknologian avulla.

Unie on toteuttanut tapahtumia paikallisista seminaareista tuhansien ihmisten kansainvälisiin messutapahtumiin kooten tuotannossa kaiken mitä tarvitaan menestyksekkään tapahtuman järjestämiseen tapahtuma-alustoista korkealaatuiseen tapahtumatuotantoon.

Lisätiedot
Pauliina Pusa, VALO Hotel & Work, 050 597 4501, pauliina.pusa@valohotel.fi, www.valohotel.fi

Jarno Wuorisalo, Unie, puh. 045 111 2019, jarno@unie.fi, www.unie.fi