Timo Jylhä oli mukana kehittämässä VALOa, nykyään hän pitää toimistoa VALOssa ja jakaa osaamistaan Work-jäsenille

“On ollut mukava pitää nyt toimistoa täällä. Tämä paikkahan on aivan ässä. Kiva nähdä konkreettisesti mitä tällaiset hankkeet voivat mahdollistaa, kun on myös itse saanut olla siinä mukana.”

0

Kansainvälisesti kokenut pitkän linjan yritysten liiketoiminnan kehittäjä Timo Jylhä perusti vuonna 2010 liikkeenjohdon konsultointia tarjoavan yrityksen. Yritys nimeksi tuli Tulosto Oy.

“Olen tehnyt 15 vuotta konsultointihommia. Aloitin aluksi toiminimellä, jonka jälkeen perustin Tuloston. Autan työssäni yrityksiä tekemään entistä enemmän tulosta – kehittymään, kasvamaan ja kannattamaan. Yleensä apuani tarvitaan silloin, kun oman yrityksen resurssit eivät riitä. Tuon omaa kokemustani, osaamistani ja jopa rahaa yrityksen tueksi sen kasvuun ja kansainvälistymiseen. Haluan tuoda yrityksiin myös tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta.”

Timo oli kehittämässä myös VALO Hotel & Workin konseptia sen alkuaikoina.

“Tein yhteistyötä VALOn omistajayhtiön SSA Groupin kanssa Business Finlandin rahoittamassa Asumisen tulevaisuus-hankkeessa. Olin suunnittelemassa sitä, hakemassa sille rahoitusta Business Finlandilta ja mukana sen toteutuksessa. Yhteishankkeeseen osallistui useampi yritys ja tutkimustaho. Osana hanketta kehitettiin VALO Hotel & Workin konseptia.”

Monet yritykset painivat kasvuvaiheessa rahoitushaasteiden parissa. Timo on tarttunut Tulostolla tähän haasteeseen.

”Autan yrityksiä oikean tukirahoitusmuodon etsimisessä, kehittämishankkeen suunnittelussa ja rahoituksen hakemisessa. Monesti olen mukana myös rahoitetun hankkeen ohjaamisessa maaliin.”

”Olen itse toiminut myös ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelujen kilpailutettuna toimittajana jo 2014 vuodesta lähtien. ELY:n tukemien palvelujen avulla kaikilla on varaa kehittämiseen”.

VALO Work Tuloston toimitilana

VALOssa Timo Jylhä on työskennellyt jo kohta vuoden verran.

“On ollut mukava pitää nyt toimistoa täällä. Tämä paikkahan on aivan ässä. Kiva nähdä konkreettisesti mitä tällaiset hankkeet voivat mahdollistaa, kun on myös itse saanut olla siinä mukana.”

“Minusta olisi mukava järjestää VALOn kanssa yhteistyössä rahoitukseen ja yritysten kehittämiseen liittyviä yhteisötapahtumia Work-jäsenille. Uskon, että monia yrityksiä VALOssa voisi kiinnostaa tällainen. ”

Työtiloina Timo on käyttänyt VALOn työhuoneita sekä yhteisöllisiä tiloja.

“Pääosin olen varannut itselleni VALOsta työhuoneen, jossa pääsen tekemään keskittymistä vaativaa työtä. Välillä on tullut työskenneltyä rennossa työtilassa ja joskus isommalle porukalle olen varannut neuvottelutilat.”

“Muutaman kerran on tullut myös yövyttyä täällä. Pidimme päivällä palaveria ja jatkoimme sitten töitä seuraavana päivänä. Siihenkin VALO soveltuu mainiosti.”

“VALO mahdollistaa monenlaiset tilaisuudet. Yöpymisestä ja työskentelystä aina isompiin asiakastilaisuuksiin. Onhan se helppoa varata työhuone ja vapauttaa se sovelluksesta käsin.”

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager