Suomen Backgammon ry:n turnaus VALOssa

“Minusta VALO oli moderni, tyylikäs ja sopivan skandinaavinen kansainvälisen turnauksen kannalta. Hotelli antoi raikkaan kuvan Suomesta ulkomailta tulleille pelaajille.”

0

Kansainvälinen backgammon turnaus VALOssa

Suomen Backgammon ry.  on vuonna1974 perustettu yhdistys, joka järjestää backgammon-turnauksia ympäri Suomea.  VALOn kokous- ja tapahtumatiloissa Suomen Backgammon ry. järjesti vuosittaisen kansainvälisen turnauksen, jossa pelaajia oli Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta ja Sveitsistä. Turnaukseen osallistui yhteensä 43 pelaajaa, joista 15 saapui ulkomailta.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimiva Simo Huovinen oli turnauksen aikana ainoa paikalla ollut yhdistyksen oma “työntekijä”, ja tapahtuman pääasiallinen järjestäjä, joka halusi jakaa omia kokemuksistaan myös haastattelun muodossa.

VALOssa turnaus päädyttiin järjestämään “yhteisen tuttavan” ja tarjouspyynnön kautta.

“Kaksinkertainen backgammonin Suomen mestari Jyri Lammi omistaa Cityshoppari-nimisen yrityksen. Kysyimme häneltä kontakteja ja sitä, tietäisikö hän sopivaa turnauspaikkaa. Hän kertoi kahdesta paikasta, joista VALO sopi erinomaisesti tarpeisiimme”

Cityshoppari on myös yksi VALO Hotel & Workin monista yhteistyökumppaneista.

Turnausjärjestelyiden sujuvuus

VALOn kokous- ja tapahtumatiloissa on järjestetty viime kuukausien aikana todella monipuolisia ja eri suuruisia tapahtumia. Monipuoliset tilat soveltuivatkin turnauksen järjestäjän mukaan erinomaisesti myös meille täysin uudenlaisen tapahtuman järjestämiseen.

“Minusta VALO oli moderni, tyylikäs ja sopivan skandinaavinen kansainvälisen turnauksen kannalta. Hotelli antoi raikkaan kuvan Suomesta ulkomailta tulleille pelaajille”, Huovinen kuvailee VALOn kokous- ja tapahtumatiloja.

“Kokoustila sopi turnauksen järjestämiseen erittäin hyvin. Plussaa oli myös oma baari ja buffet rajatussa tilassa Männikössä.”

Hyvin sujuneet turnausjärjestetelyt tarkoittavat myös Suomen Backgammon ry:n puolella sitä, että tapahtumia tullaan järjestämään VALOn tiloissa todennäköisesti myös jatkossa.

“Kyllä! Kyselin jo joulukuun alkuun SM-kisoihin tarjousta, mutta ajankohdan vuoksi hinta oli paljon korkeampi kuin toukokuussa, joten se jouduttiin kuoppaamaan. Mutta kenties ensi keväänä taas.”

Entä, suosittelisiko tapahtuman järjestelyissä mukana ollut Huovinen VALOn kokous- ja tapahtumatiloja myös muille tilaratkaisua etsiville? Vastaus yksinkertaiseen kysymykseen on lyhyt ja ytimekäs:

“Toki! VALOsta löydät hienot ja omalaatuiset puitteet kokouksiin ja tapahtumiin.”

Tutustu VALOn M&E-tiloihin

Tutustu VALO Workin kokoustiloihin ja löydä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

TUTUSTU TILOIHIN

SUO-terassi

Kesäjuhlat VALOssa

Järjestä firman rennot juhlat VALO Hotel & Workissa Helsingissä! Varaa SUO yksityiskäyttöön, nauti yhdessäolosta ja kesäisistä grilliherkuista. Ota yhteyttä ja järkätään yhdessä unohtumattomat kesäjuhlat!