Sujuvat työmatkat VALOssa

VALOn tarina sai alkunsa paljon työkseen matkustavasta liikematkustajasta, joka halusi parempaa. VALO on suunniteltu täyttämään työmatkailijan tarpeet loistavista työskentelymahdollisuuksista aina rentoutumiseen saakka.

Sujuvasti työmatkalla | VALO Hotel & Work Helsinki

 

Uudenlainen hybridihotelli VALO Hotel & Work on työmatkaajan ykkösvalinta. VALO on suunniteltu täyttämään työmatkailijan tarpeet loistavista työskentelymahdollisuuksista aina rentoutumiseen saakka. Saman katon alta löytyy lämminhenkinen hotelli, modernit kokoustilat, viihtyisät työtilat sekä ravintolat ja wellness-alue. Kun kaikki vielä sijaitsee ruuhkien ulottumattomissa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruskeasuolla Helsingissä, mitä sitä työmatkalainen enää kaipaakaan. VALO on paikka, jonne ihmiset haluavat tulla ja sieltä ei haluta lähteä.

VALOn palveluita voi käyttää sujuvasti vastaanotossa jonottamatta VALO Appin kautta. Sovelluksesta saa varattua hotelliyöt sekä juuri tarpeeseen sopivat työtilat & kokoustilat. Kaikki on yhteydessä maagiseen VALO-avaimeen, jonka avulla VALOssa kuljetaan täysin omatoimisesti. Sisään ja -uloskirjautumiset ovat myös historiaa; kaikki hoituu yhden sovelluksen avulla.

VALOn tarina

VALOn tarina sai alkunsa paljon työkseen matkustavasta liikematkustajasta, joka halusi parempaa. Hän ei voinut ymmärtää miksi samaa tilaa ei voisi hyödyntää paremmin ja käyttää useampaan tarkoitukseen. Hotellin ja coworking-tilojen välillä suhaaminen tuntui erityisen turhalta, kun tiesi, että molemmat rakennukset tyhjenivät vuorotellen; Miksi kaikki eivät olisi voineet olla samassa talossa ympäri vuorokauden?

VALO saattaa näyttää tavalliselta hotellilta tai modernilta coworking-tilalta, mutta innovatiivisten tilojen ja palveluiden ansiosta se korjaa isoja yhteiskunnallisia ongelmia. Kiinteistöt kattavat merkittävän osan Suomen päästöistä ja vuonna 2018 tyhjillään olevat toimitilat jo pelkästään aiheuttivat 42 tuhatta tonnia hiilidioksidipäästöjä. Täydetkin toimistot, liiketilat ja hotellit ovat toiminnassa vain osan aikaa päivästä ja loput ne seisovat tyhjillään.

VALO tuo yhteen hotellin ja toimitilat, jotka käyttävät samoja tiloja eri aikoina, sen mukaan mitä asiakkaat tarvitsevat. Lopputuloksena on palvelu, joka on aina käytössä. Se on uusi tapa ajatella tilaa: Tee duunia, keskity, sparraa tai inspiroidu. Yksin tai yhdessä. Sauno tai nuku, tee juuri sitä mitä sinä haluat.

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager